Välkommen hem Tessan!

Nej men tack så mycket ;)

Vill verkligen åka tillbaka till varma Thailand! Fyfaen så kallt det är här, fastnar is på en ju ;)
Alltså seriöst, två veckor har gått fort samtidigt som de har känts som en hel evighet eftersom att vi har hunnit med så himla mycket.

Vi har vart lite med apor i Ao nang på stranden, gud så söta dem är! Man kan verkligen se sig själv i dem HAHAHA Ne, men alltså de beteér sig som en människa. Soppa av chipsbiten när den landa i sanden och dricker cola ur flaska haha asnice! Ute på Koh hong, nästan den vackraste ön vi var på.. fanns det varaner som rände omkring, men vi såg bara en som kom fram när alla skulle käka. Den var nästan två meter lång! Men häftigt att se faktiskt! I Koh Hong snorkla vi även bland alla otroligt vackra fiskar! Alla möjliga färger hade dem.. mm vackert :)

När vi åkte till phiphi så hade de "återställdt" hela staden sedan tsunamin.. sjukt va de små thai-isarna gör allting så himla fort! Men det var rena rama labyrinten där ^^ När vi väl var där åkte vi ännu en gång ut på en liten trip fast denna gången med speed boat istället för long tail boat. Då drog vi till Maya Bay där de spela in "the beach" lite häftigt. Man kände verkligen igen sig.. måste se filmen igen! Vi hann även stanna 2 minuter på Monkey beach, men längre vara det inte fördå plötsligt blir Annika biten av en apa i knät så vi fick fara till sjukhus HAHA då säger Jossan "ja, men det var de ju värt" HAHA.. Kul har man vart på phiphis sjukhus med.

I phuket, Karon som vi var i.. var la inget speciellt. Stranden var lite häftig. Det lät som ett instrument när man gick på den för det är så finkornig sand ;) Väl där så passa man även på att åka vattenscooter med Åke. HAHA fyyyfan så kul! Jag dog ju av garv kan jag ju säga. Ne, men det var verkligen häftigt :D Vi red även på elefant uppe på patong hill ^^ Helt otroligt hur de elefanterna är så duktiga! Tar upp oss på ett högt berg med deras klumpiga fötter och sedan ned för branta berget, då fick jag lite panik.. kändes verkligen som att jag skulle glida av! Åhh men de är så söta :D

I Bangkok borde vi på en executive svit på Prince Palce haha det var nice! sjugosjunde våningen.. aa häftigt! Synd bara att vi hann med en dag i Bangkok för det var så mycket vi inte hann med. Hann knappt att shoppa färdigt ju. Fanns ingenting där just vi var.. Men sedan han vi ju inte med att se allt som sagt. Vi var på ett stort köpcenter "MBK" som är 6-7 våningar stort.. vi såg 3.ans våning och lite av 5.an typ.. suck :D

Men men, vilket upplevelse och gud så kul man har haft. Vill åka tillbaka men då kan jag tänka mig andra ställen :) Även lite längre tid för två veckor i Thailand är nada.

När vi väl skall åka hem från Bangkok, så självklart är fucking Finnair försenat, ÅK ALDRIG MED FINNAIR! Ja så när vi kommer till Finland har ju vårat plan gått för längesen och det fanns inga andra försen dagen efter den 3/12 tidigt på morgonen. Så då blir man skickade till ett hotell i finland och övernattar där. HAHAja, men då har man vart där med! xD MEN! Bagage killarna på Finnair strejkar nu så vi får inte vårat bagage försen om några dagar eller något sådant. Innan vi skulle åka strejka ju hela Finnair.. sedan är de lugnt när vi är borta och när vi skall hämta strejkar bagage killarna. KUL! Alla julklappar och min smink väska!!!! Även mobil laddare.. åh de får känna sig hatade just nu :)


Förlåt Alex för att jag inte fanns för dig när du var så ledsen :( Picasso var speciell.
Förlåt till Sofia för att jag inte var med på din födelsedagsfest, men nästan år.. då jävlar ;)



peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0