snabbsnackat med stanley!

Nu hade jag tänkt mig att glo på film, harre vilken nörd jag blivit. Filmfilmfilm varenda kväll.. yeaaah.

Jag har även snackat lite med Stanley ponken som fortfarande ränner omkring någonstans i Australien :D Det går bra för honom och han får jobb hela tiden så pengar är inget probem. Det var ju skönt att höra, att han har lyckats! För hit ville han verkligen inte igen och det skall han INTE! Det har jag bestämt :)

Jag berätta lite skvaller om vad som händer på mitt kära jobb där han själv har praktiserat/jobbat. Han dog ju av garv haha. Hade jag med gjort om jag var han och kände till alla idioter där! Ne, alla är inte idioter men nååååra ;D

Nu säger vi stop för ikväll hörrni!
Upp tidigt imorron för att följa med Alex till frissan.
Vilken vän jag är ;)



Men cp?

Öhhhh, kan någon förklara för mig varför det helt plötsligt klockan 22.17 på kvällen inte går att skicka sms?
Jag har comviq kompis och nej det kan inte ha gått över till bas för fyllde på med 150 för 2 veckorsen. Det skall gå en månad tills det blir bas.

Huum, Alex.. Jag ringer dig imorgon och ifall jag glömmer så ses vi på drottningtorget 10.36 då jag hoppar på din spårvagn 11 ;)

Jag laddar på pengar på mobilen imorgon om det nu är det som är problemet.



Trevlig thaikväll

Jesusmariatorstengunnar va lång tid det tog att titta på bilderna från Thailand haha.
Men mysigt och Varmt vare ;D

Jag och Jossan hade mest bilder då ;) Annika och Åke hade någonting på 400 och Matte och Katte hade någonting på 500. Jag och Jossan slog dem med nästan 900 haha.
Vi titta på bilderna i bildspel vilket tar mycket längre tid. Jag kan ju säga att det tog MINST 3½ tim att titta igenom alla. De var la lite trötta på mina och Jossposs bilder för vi har så mycket onödigt men vafaan man blev ju uttråkad ibland och då blir det så hehe.


Men det var som sagt mysigt och jag tackar också för den trevligt, goda maten ;) Tråkigt att jag blev så mätt fort, åt för fort antar jag. GOTT! :D

Vill verkligen ha de andras bilder så jag kan framkalla inom snar framtid! Vill sätta i fotoalbum. Åhh gud, jag har så mycket jag behöver framkalla, alla bilder från 2009.




Oth

Weehuu, beställde nyss hem One tree hill säsong 2!
Jag vill egentligen köpa alla, men får ta en i taget. Jag har lånat Maddes Säsong 1 och den såg jag klart på för ett tagsen, nu måste jag fortsätta att se därför var jag tvungen att köpa, LÄTT VÄRT!!
Man har ju redan sett allt, men det var ju så längesen.



Älska oth <3

HEMMAKVÄLL

Där hyr man som vanligt filmer fast nu har de en stor låda med "Outlet".
Alla filmer i lådan kostar 19kr/st. Så jag köpte mig 5 par filmer haha.

Köpt nio filmer på bara 2 dagar, oooohyeaah :D

Jag köpte:



Mumien - Drakkejsarens Grav


Escape from Huang Shi


Kärlek 3000


Saw 5


Vicky Christina Barcelona




Glad, tjurig, irriterad, varm

Fyfan va svettig jag är..

Dunjacka och tjockatröjor går inte ihop. Blir jävligt varm! Regna gör det också och arg e jag också haha nee nu skall vi inte sitta här och tjura :D
Måste byta kläder... något jag skall göra här och nuuuuu.


På jobbet gick det skitbra igen, hade extra buffén för mig själv, det var gött!

Åhh förut när jag gick av bussen här så kom en kille mot mig med snöboll och så trodde jag att han skulle kasta den på mig, men kasta den på bussen bakom mig och då blev jag irriterad och sa "Vad fan sysslar du med?!" Då sprang han bara iväg till sina kompisar som tyckte han var skitcool som kasta en snöboll på bussen.

Thaimiddag

Imorgon skall man återigen till jobbet och få beröm för sin grymma insatts ;D haha

Efter jobbet skall jag ta mig till Backa. Tänkte gå från mig faktiskt. Skall hem till Annika och Åke på Thaimiddag! Det skall bli himla nice, kul att få se allas bilder mer! Kommer vara mer än 1000 bilder att titta på hahaha.

Det kommer ta mig ungefär 40 minuter att gå men det skulle ta precis lika lång tid med buss för den tar en jävla omväg ;D

Nu skall jag fylla på mitt cola glas och sedan lägga mig i säng och glo på film! :)

Slänger skräp i min papperskorg














Alltså måste bara säga att melodifestivalen 2010 är totalt värdelöst!
Vafan är detta för skräp, ändå tittar man på de. Och alla idioter som sjunger på svenska, låter fucking förjävligt.
Och bandet som sjöng "IDIOT", vad fan var det liksom, tur var gick de inte vidare... GUD



Liten shopdag

Tjopptjopp då var man hemma!!

Vi traska omkring på stan en bra stund och Alex fick köpt en hel del. Jag köpte mig bara lite skit plus en partyväst. Kan has på vardag också, VILKET FALL!! :D Jag är nöjd, den är ball och billig haha


Endast 179:- på Missäy

Jag sitter nu och väntar på att melodifestivalen skall börja. Eller aa, jag är fruktansvärt hungrig och jag skall äta tacos. Jag har bestämt mig för att äta det samtidigt som jag tittar, så får börja steka köttfärsen om ca 15min :)
Det var faktiskt längesen man åt detta nu. Iallafall eget.. det man äter ute är inte samma känsla :)

Jävlar, snöt ut hela hjärnan nu, färgerna skall vi inte ens tala om, jösses förskyld jag är.

hahaha gud, försöker skriva men nysattackerna stoppar mig! Mina vänner vet ju hur jag har det när jag väl sätter igång haha.

Huuum ne, nu får jag snart släpa mig och min röv till köket och steeeeka (H) Du vet steka HÖÖÖHÖ.

Träffa Alex och Jimmy i stan

Jag skall snart till stan och träffa min kära Alexandra :)
Hon fråga om jag ville träffa henne och Jimmy i stan, MER ÄN GÄRNA!
Vi träffas inte ofta men på Måndag, då blir det ju en hel Alex och Tessan dag. Jag skall med henne till frisören klockan 11 sedan hänger vi la i stan eller något haha.

Btw, jag har med beställt klipptid hos Stefan på klippcenter vid stigbergstorget :) Han är grym, jag var senast hos honom 2007 haha, vilket var ett tagsen. Alex brukar ju klippa topparna och luggen men nu skall det bli en frisyr. Kommer få klippa ava minst 5 cm på topparna för det är råslitet så.. kort kommer det bli :/ Men det växer ju.

Jag skall även färga och slinga håret. Tänkte färga typ ljusbrunt med olika ljusa nyanser... Vet inte riktigt. Men tror det kommer bli asnice, trött på denna fulfuuuula hårfärgen! Den hårfärgen jag har nu får jag VARJE gång jag Färgar mitt hår. Spelar ingen roll hur mörkt det blir så här iallafall. Skulle jag färga svart skulle det säkert också bara åka ur fasten det är färg och så bli så här :P HAHA Stört :D

Menmeen, OJ... nu måste jag ju ta på mig ytterkläderna och springa! :D


Min och Jossans snögubbe förra veckan, Zandra var inte så delaktig.
Visst var han söt? :D

Men ni skall se den andra snögubben vi gjorde i torsdags, mycket större och skitsöt!! :D


Gissa djuret.

Nu skall ni få gissa vad detta är :D
Lovar, ni kommer aldrig kunna gissa för det är jag som målar helt värdelöst haha



Ja, vad tror ni nu då? Det ser bara ut som en ful gubbe typ hahaha, jag blev stressad, OKEJ!
Haha
Ni kommer aldrig kunna gissa

skall jag säga? :D

Okeeeej....


...Det är en...




...Håll i er!!







...GIRAFF!!!!


Hahahaha det är ett Lejon bredvid! Jag, Jess och Joss spela Pictionary Junior.
Jag skulle måla ett zoo, det syns väl? :D

Grymgrymgrym

Tessan som ny frukostansvarig?
Ja, det skulle man kunna tro och jag skulle vara asgrym ;D

De personer som inte jobbar så ofta utan mest vid kris kommer och frågar mig vad vi skall göra vad som behövs göra, fick väldigt mycket ansvar idag. Varför inte fråga de fastanställda eller Sayuk som är ansvarig.. hehehe jag är grym? ;D Jag gjorde väldigt mycket idag och fick hela tiden höra av Lotta och Emil hur duktig jag var. Även gäster sa att jag plocka åt mig väldigt mycket disk och tyckte det var imponerande haha.

När vi stängde igen vid halv 11 så tog jag in stora buffén, kaffestationen, hjälpte lotta att preppa i kylskåpen inför imorgon, brödhönan och skura golvet :D De andra tog disken. Vi fick även gjort salt och pepparkar idag så då slipper vi det imorgon då det är storstädning, gööööött.

Neeee, men som sagt.. jag känner mig duktig :)


Helena har fått iordning skötbordet... åhhhh skrutten får komma nu :D


Sängen fick de hem häromdagen då jag inte var där... Ih :D
Jag är nog mer exalterad än dem haha ne men jag springer runt som en yr höna och vill själv
ha barn fast jag vet att jag inte har tålamod för sånt haha


Filmkväll

Jag måste säga att jag är inte särskilt aktiv här längre men det skall bli bättring :D Vet allt att ni är intresserade av vad lilla Tessan om dagarna.

Nu skall jag jobba i helgen men det är inga problem, blir ingen Jessica förens nästa vecka kanske så då kan jag sitta här massor haha. Mamma har saknat mig med. Har inte sovit hemma på 11 dagar (Y)

När jag åkte hem förut var jag sugen på att se film när jag kom hem. Jag visste att jag inte ville se någon vi har hemma för dem har man sett så sjukt många gånger. Så jag traska in på Ica och köpte mig 4 filmer istället. Tänkte lägga mig och kolla på en av dem nu faktiskt.

Dessa köpte jag:


50 first dates


Morgan Pålsson - världsreportern


The heartbreak kid


Drillbit Taylor




Ikväll får det bli Drillbit Taylor för den har jag aldrig sett och sedan så ÄLSKAR jag Owen Wilson :)

KAOS!

Herregud vilken kväll, det var KAOS! Haha

Jag spillde ut två drinkar över jessicas bord sedan när vi blev hysteriska och skulla torka upp så välte Jossan ett glas. Vi torka och vi torka.. bordet drar till sig väldigt lätt nämligen. Sedan skulle Jessica hämta en x-ider till mig men den tappa hon på köksgolvet så allt gick i krasch. Damsugarn åkte upp och Jossan och Jessica skar sig lite var stans haha. Det var då det small för mig, jag blev sjukt full och ville krama toan själv! haha.

Men annars hade vi trevligt :D

Men idag är det inte lika trevligt för min del. Tilda, Jess och Joss är på donken nu och köper mat, jag tömmer magen här :)

Jag har ju lovat att slänga upp bilder, jag lovar det kommer någon dag haha

Barn på nytt

Tre små svettiga grisar är vad vi är haha. Fast nu duschar de andra två så jag får vänta på min tur. Jag och Jessica slängde in Jossan i duschen för hon lukta så jävla mycket. Haha ne, men hon är långsam på att duscha, FRUKTANSVÄRT långsam må jag säga.

Anledningen till vår aromdoft är att vi har åkt pulka jättelänge, man har inte riktigt den kraften längre som man hade när man var liten då man sprang upp och ner. NU fan var man helt död men kul hade vi :D Video och bilder kommer upp senare sen ;D Vi åkte 2 på snowracer och en åkte på tefat oh höll i snöret, sviinkul :D

Snart skall vi dra till coop för att köpa käk och annat gott, vi skall dricka lite ikväll o ha myspys, jag och mina fina töser ;)


Vi tre i somras på Jessicas 19 årsdag :D


Svettiga och fina precis som nu haha



SILVER

Godmorgon ;D
Just nu ser jag på Madagaskar 2, fats det tog precis slut hehehe.

Väntar på frukost som Helena gör.
ÄÄÄÄÄGGGGGGGG, Goottans

Vi skall till Frölunda torg halv 3 för att kolla hjärtljud på skrutten i magen.
Sedan far jag till er Jossan och Jessica ;)
Fast jag vet inte, skall nog hem först och hämta grejer och sedan komma, jag har ju som sagt
ingenting med mig hahaha.


Aaajuste, vi fick ännu en silver medalj inatt i stafett, himla kul. Var bara någon sekund från guldet...


Äggfis

Nu har jag ätit massor av ägg vilkt betyder massor av protein och massor av pruttar HAHAHA
Kommer skita sönder soffan!

Mina små flickor

Jossan ringde för en stundsedan och undra vad jag gjorde. Ja, jag sitter bara här och läser onödiga bloggar haha. Medans hon och Jessica satt och drack vin och myste med ljus och grejer. Men hon erkände att någonting fattades. Det var ju självklart MIG de länga efter!

Ni är för underbara... jag har vart ifrån er i två dagar och redan saknar jag kållered livet haha (jossan liv) Och dem saknar tessans galna stunder! Jag har lite bilder på mobilen där jag bara fular mig med en kabel. Men kan tyvärr inte lägga upp haha

Nu ser jag på Familjen Annorlunda, okej. Riktigt så vill ju inte jag ha det. Två räcker haha! Kanske inte blir någonting alls, skall leva i celibat som Helena säger haha.


 

Jag älskar er tjejer <3

Kommer till er redan imorgon ;) Stannar tills jag skall jobba haha.

(min hand är cp på bilden haha)

Babysjuk

Fan va jag vill skaffa unge nu va! Om jag inte hittar mig en man får jag ta mig till en spermabank haha! Helt babysjuk nu när jag är med helena.

Vi har vart idag på Frölundatorg där hon köpte en filt, två par babybyxor, strumpor och ytterligare en body. Hon hade velat haft en varm overall som den skall ha när dem åker hem men vi hitta ingen i storlek 50 eller 56. Så jag skall köpa någon dag ;D

Vi åkte ut mot sisjön för att titta på babyproffsen men där fanns inte heller en sådan så då fick det bli sängkläder till vagnen plus 3 filtar. Hon går efter Laban stuk, himla gulligt :D


Nu ploppar Helena och säger "jag bajsar med öppen dörr" haha menar du de..


Det kommer upp bilder någon dag när jag är hemma. Har tagit kort på skötbordet och det påbörjade babyrummet, sängen kommer på torsdag :)

Imorgon skall jag följa med till barnmorskan och lyssna på hjärtljuda, spännande! :D

Negerbollar

Nu är det blåsningen på tv :D Innan såg jag på Project Runway och det var alldeles rätt personer som åkte ut, tyvärr fäsmö men Christopher var inte bra.

Jag har jobbat idag, duktig som jag är ;D Fast måste säga att Alex, du är strong!

Kollektivtrafiken nu är inget att lita på, ren skit! Idag ville jag vara i tid till jobbet så gick ner 08.00 Det skulle komma en 12 över men ingen kom. Då visa det sig att det bara var 1,4, 5 och 11.an som trafikerades under hela dagen jaha. Jag kom precis i tid fast inga serveringskläder ^^ Fick ha Bostedts kocktröja i storlek 54 och ett förkläde ;D

Jag har förresten gjort negerbollar och primus gjorde negerkorvar hahahah! Äcklig han är.. Kommer ut och säger att han kan bjuda på negerkorvar, JA TACK :D

Nej, TV!

Frugan <3

Hahaha det har blivit typ ett inlägg varje dag men det är ju alltid något, bättre än inget liksom :D

Jag bor ju hos Frugan för tillfället kan man ju säga. Bott här sedan i tisdags pga magsjuka hemma. Jag vill alltså inte komma hem :D Min fruga är snäll, helt underbar <333 Imorgon far jag hem och hämtar serveringskläderna och drar sedan till systeryster och sover där under natten tills jag skall jobba på söndag.

Natalie är det släpa hem vinterkräksjukan. Hon gick hem till en kompis som var sjuk även mamman var sjuk ändå släpper de in henne? I vilket fall, Natta visste inte att de var sjuka förens efteråt då hon skulle gå.. då berätta de. Jag kom hem med fru och Jessica för att hämta lite öl för att dra till Andrea. Det blev att vi kom och vände när de berätta att Natta vart där haha.

En timma senare ringer mamma att Natta spyr, Jahaa det var det de. Jag ville inte hem eftersom de ligger i mitt rum, kul. Jag som bädda rent i tisdags. Tror ju knappast att de vädrar och skit och jag har världens sämsta imunförsvar så skulle bli jättelätt sjuk.  Förstår inte varför de ens är i mitt rum, försökte låsa dörren men det går ju för fan inte, Något fel på låset, SUCK.

Men meen vi tackar Jossan för dessa 3 nätter och snart 4 nätter haha, jättesnällt verkligen :)


Snart kommer hennes mamma med fika, treevligt. Vi får se senare vad som händer eftersom Jossan blir utkickad för Göran skall ha killkväll haha.

Ajuuuste, vi skall åka pulka senare eller snarare snowracer :D Det gjorde jag, Jossan och Zandra igår kväll haha asnice, fast backen var inte så stor. Vi våga inte gå till skogen dör den stoa backen är, så mörkt Så vi kör på det sedan innan de blir mörkt ;D



Skakaskaka

Här sitter man och skakar som en annan idiot xD Vi spelar nämligen Wii och det påminner om när jag alltid köpte milkshake på ica förr som man skulle skaka i 30sek fast då skaka man inte så här hysteriskt haha :D

Igår var det trevligt hemma hos Andrea, vi drog senare till Mikael pp Ica eller skall man sägs Aivo kanske eftersom han har bytt namn, undra varför? Aivo är la inte särskilt snyggt, sedan så har mina kära vänner Jesscia och Josefine svårt för att uttala och komma ihåg. Jossan kalla han för ior, ivor m.m HAHA Sedan slängde han  fram sitt körkort och då säger Jossposs "Ahaaaaa, AIVO!" suck :D'

Vi tog taxi iallafall från Tuve till stan och käka på donken sedan tog vi taxi från stan till kållered, var hemma runt halv 3 om ni vuille veta ;) haha

Aa det var riktigt trevligt.

Var även kul imorse när Emelie hade försovit sig 1 tim och 45 min. Hon skulle börja 8 men Göran väckte henne kvart i 10 och hon flög upp! Haha

Nu skriver jag alldeles för mycket skit


Heidi Klum (hahahahaha)

Jessica har damp :D

Sitter hos Jossan men vi skall snart bege oss till Andrea och Sofia i Tuve :) VI skall dricka och chillout haha.
Jessica stressar nu för hon vill ha cigg så det blev inget långt inlägg haha.

Avis

Nu sitter jag här i Jessicas otroligt snajsiga hus!
Hon öppnar sin "walk-in-closet" jag vänder bort mitt huvud och söger "USCH!"
Fyfan va jag med vill ha det så :) Jessica vår lilla kock skall nu göra lövbiff och vi lyssnar på gammalfjortisdunk haha :)


Långsamma små flickor

Heeey dudes! Ni är inte lite sega va ;D

Planeringkrasch

Ojoj nu var jag klantig! Bara för att jag inte skrivit upp denna gången i kalendern vad som skall göras denna veckan så blir det krasch i schemat. Imorgon är det ju för fan onsdag och då skall jag ju med Andrea ut till Hönö för att träffa Sofia vilket också var himla längesen!

SÅ alex :/ Förlåt, men vå får ta någon annan dag när du är ledig :) Älskar dig <333


Skatboet

Idag vakna man halv 9!! Astidigt men gött att gå upp tidigt ändå. De andra drog vid 11 fast Sandra stanna en timma till och käka pizza med mig :) Vi orka bara en halva var haha.

Sedan prata jag med trötta Josefine, råka väcka henne men gav henne goda nyheter då blev hon glad haha :D Skall strax pka in till stan och träffa henne och Jessica :) Jag saknar er tjejer, inte mycket vi ses ju! Samma gäller dig Alex :D Busy woman! Men vi syns ju imorgon!

Jag måste börja göra mig iordning lite ser ut som fan i huvudet, hel trasselbunt, helt sjukt va tovigt det är där bak!! Skatbo typ haha

Såå att, japp! skriver senare, skall lägga upp annonser när män söker män och så när jag, justine och Andreas kolla omkring alltså vad vi garva!!!! Fan va folk är sjuka egentligen, något är det ju iaf :D

Nej, men nu skall jag fixa miiiiiiig :D


Danmarksresan

hallå hallå!
Igår var jag ju i danmark så kunde inte uppdatera något igår tyvärr ;)

Men vi hade väldigt ball och man drack och drack på jämn nivår så sketfull blev man ju inte direkt utan helt lagom :)

När vi kom i land så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Några gick och bada vi andra gick till badstället och kolla efter de andra me´n kunde inte hitta dem men satt ändå där en stund tillslut reste jag migg och sa att jag fan inte åkt till danmark för att sitta och titta på när andra badar, HEEEELL NOOO så jag drog så xisco och Sandra följde efter medans Johanna, Anna och Carro satt kvar. Vi drog istället runt i affärer köpte till oss en massa smirnoff och breezer och ville dricka detta någontsans men kom inte på något ställe.

Tillslut mötte vi Johan, Johanna, Anna och Carro och då drog vi till en pub som öppna 4 så satt vi där och chilla i 3 timmar tills vi drog till båten igen :D Vi spela ölspelet där och hade väldigt kul, det var vi enda på hela stället ändå kommer hon som jobbar där och ber oss vara lite tystare, varför? Det var ju BARA vi där. Suck jaja, tystare blev ju inte iallafall haha.

På båten köpte vi på som fan och eftersom jag hade Helenas personal kort så fick jag en massa rabatt på all dricka. Köpte te.x 3 tequila shot (6.or) För endast 107:-. Det är liksom Pfffff.

När jag, Jossan och Jessica var på Karisma en gång så köpte vi tre stycken som dessutom inte ens var 6.or och då gav vi över 200 spänn! Så vi tackar Helenas för kortet hjälpte skitmycket och jag slösa bara 600kr på allt man köpte, mat, en jävligt god räkmacka t.ex m.m :D

När vi kom till Göteborg igen så ville folk sova hos mig så Sandra, Anna, Xisco och Johan sov hos mig haha och de kan ju verkligen inte vara tysta! Herregud, vet inte hur mycket jag och sandra hyscha dem eller hur säger man? :D Aa de skulle prata lite tystare iallafall men mamma brydde sig inte ett dugg. Jag stängde hennes dörr men den öppna hon igen haha aja fick hon skylla sig själv. Men idag sa hon att det inte lät så mycket ändå utan att alla bara rände på toa haha.

Det hade vart så mycket bråk om vilka som skulle sova med vilka och vilken säng m.m Xisco och Johan skulle absolut sova sked sa dem så jag erbjöd dem min säng så jag Anna och Sandra kunde sova i bäddsoffan. Men det blev att bara jag och Sandra sov i bäddsoffan med varsitt täcke och tv. Sängen är en 140 och vi hade alltså mycket plats. Medans de andra tre sov i min 120 och dela på ett täcke HAHAHA! :D Askul
Fast när jag och sandra satte på Fucking Åmål så kom Xisco till oss och sov i vår säng istället, förstårligt! :D


Några mongon på båten som ville klippa andras fingrar haha


En glad sandra :D


Hanna, Anna och Johanna


Xisco haha :D


Allihopp ;D


Xisco, Johan och Anna :)


En suddig Carro :D


Anna är full!!!! :D


aa vad säger man haha


Telefonsex

Oj, hela dagen har gått och jag har slappat tillsammans med Fäsmö, Andreas (bögen) och Andrea eller kanske Linda eller var det Elin? HAHA i vilket fall. Vi har haft kul och ringt omkring på olika telefonsex linjer haha. usch, perversa typer det finns :D

Jag har faktiskt inte slappat hela dan, har ju jobbat med :D Duktig som jag är HAHA.

Andrea påminde mig just om att vi har ju faktiskt gått en två timmars promenad idag med så tyckte ni kunde veta detta så skriv upp eller något ;D

Nej, nu skall jag snart hem och bumsa ner i säng för skall ju upp klockan 6 imorgon bitti. Skall ju till danmaaark ännaaa :D Undrar hur detta kommer gå haha stört.

Oj HALLÅ :D Det var ju alla hjärtans dag idag fast nu blir det ju igår. Men hoppas alla hade det trevligt och mysigt

Är den söndrig eller?

Skumt, nu funka det att ladda upp bild.

När jag kom hem förut efter biobesöket så visa mamma mig köksklockan från IKEA. Den var inte riktigt hel
eller vad tycker ni? haha


FARSAN

Jag träffa Therese i stan förut. Vi hade lust att gå på bio och vi båda var sugna på att se på "FARSAN". Eftersom man har sett Jalla Jalla och Kopps så var ju detta ett måste.

Jag kan lova er att ni har ju inte tråkigt om ni skulle se den. Farsan är lika skön som vanligt och det var riktigt roligt men lite ledsamt mot slutet haha. Jag rekommenderar att ni ser den! :D


Åhh blogg är cp eller så är det min dator kan inte ladda upp bilder fortfarande. Försöker lägga upp imorron, lovar jossposs att du skall få se de fina smyckena någon dag haha.

Nu hade jag tänkt mig att ta mig en dusch och sedan lägga mig och titta på tv eller något, skall upp tidigt imorron :)

så godnatt!


Blää för Melodifestivalen!

Ojojoj va melodifestivalen suger i år! Man ser inte ens fram emot att se det längre. I och för sig så såg jag bara halva idag men var glad att jag missa för det var ju ändå inget att se. Det är fan pinsamt att skicka sveriges bidrag. De fyra som gått vidare till final är absolut inget att hurra för, USCH!

Den personen jag tyckte var okej ikväll var Hanna Lindblad som hade melodi nummer 8. Vet inte vad låten heter men det var faktiskt lite underhållande och tror att det hade vart något speciellt i Eurovision.
Haha lite kul att jag satt och sa att låten påminde om Lady Gaga och sedan slår man upp tidningen för att läsa vad det har skrivit om bidragen och då hade de skrivit att det var Lady Gaga stuk över låten ;D Ojjjjjojjjojjj.

Neee, Sverige kommer inte komma långt i år heller om det inte kommer bättre bidrag nu till finalen. Jag tycker rent ut sagt att de fyra bidragen nu SUGER :)


Hanna Lindblad ;D


slapp dag

Oj, nu har jag vart jättedålig på att uppdatera men igår efter jobbet åkte jag till min syster, vi slöa lite sedan drog vi till affären och handla fredagsmys :D Chips med dip haha.

Vi titta på let´s dance och det var alldeles rätt person som skulle ut. Eller a Willy får ju mer än gärna åka ut han med men han ryker nästa vecka, GARANTERAT.

Sandra fråga igår om jag ville med och spela biljard haha eehh nejtack! :D Kommer inte ens ihåg när jag spela det senast. Var la på norumsgården för några årsen när folk tvinga dit än för att hänga där.

Just nu kliar det fruktansvärt mycket på min handled, helt röd :/

HAHA nee men som ni märker har jag ju inget intressant att berätta. Skall hem senare och då blir det la till att slappa ännu mera. För imorron skall jag jobba igen fast bara 9-13 :)


Ja juste, haha såg nyss en film på Canal+ Comedy. Den hette "Nothing is private", den var ju störd och pinsam att se på haha.



Nee, nu skall jag hitta på något, kanske gå till frölunda torg. Helena är fortfarande på fika med Therese :)

RÄTTA TILL L****

Nu höll jag på att glömma en sak som jag skulle berätta!

Jag måste få tala ut lite!
Det är en sak som jag stör mig på så mycket och är fruktansvärt irriterande!!
Jag förstår inte ens hur man kan få det så men det som jag stör mig på är när folk har luvan ut och in på sina feta jackor! Det är även irriterande när det är en liten luva, spelar ingen roll vad men grejen alltså. ÅHH jag har bara lust att trycka upp luvan som den skall vara och skrika till dem som jag vore ett åskmoln att de kan la rätta till grejerna innan de drar ut?!
Kanske bara jag som är sådan "perfektionist" men åhh gud.

Det var det de.. tack för mig

Ännu en dag :)

Nu är man äntligen hemma! Det har flytit på bra idag speciellt på lunchen där man brukar vara stressad och så. Kanske beror på att en vissperson inte jobba idag? ;)

Imorgon blir det samma tid igen 8-16, de bara älskar mig ;)

Jag vill just nu bara slänga mig i sängen vilket jag kommer göra snart och sätta på en film, kanske en av Astrid Lindgren? HAHA Sedan sitter det ju ganska bra med glass också så att feta mig och en liten 5-minutare som blir 2 timmar minst.

Förresten, TACK Malin för smyckena de var jättefina, skall ta kort på dem så alla ser ;) Jag fick det lilla söta paketet igår när jag inte var hemma så strax innan jag skulle lägga mig såg jag ett sött paket på diskbänken som var till lilla mig :D

Jag tar kort senare och så för nu skall jag strypa en neger, sen hämta glass och sen sängen!
(ta inte illa upp för det med neger, typiskt min släkt och familj bara)


Sandra igår på isen haha


Ohh jösses!

Oh jösses va trött jag är!
Jobba idag mellan 9-16 efter det åkte jag till Frölunda och drog upp en liten stund till min syster för att tjöta lite skit för att vänta in Sandra och c.o. När de kom drog vi till ruddalen och vi åkte skridskor :) Jag slapp hyra för jag fick låna syrrans konståkningsskridskor, gud.. det var inte lätt att åka med sådana i början men sedan så, grym jag blev ;)

Det var roligt, vi åkte fan i över tre timmar.. helt slut!! Mötte även på Björn och Ashmed där, trevligt trevligt!
Björn kalla Sandra stalker för att hon visste så mycket om honom men han visste ju int eens vem hon var eller vad hon heter HAHA askul.

Nu på vägen hem var jag så kissnödig va! Har inte kissat på jättelänge verkligen och bussa guppa och jag kände bara "kniiiip, kniiiip". Det var verkligen nära att det blev läckage men jag hann till toan och där satt jag en stund och njöt haha.

Jag sa till Sandra att jag kunde kissa på mig när jag stod på isen, då hade det blivit varmt och gött men sedan hade det blivit till istappar eftersom det rinner änna. Och sedan sticker istapper utgenom byxbenet och folk bah: Åhhhh vad är det?! :D HAHAHA men så blev det inte, men kunde ha blivit ifall jag inte kunde hålla igen eller det var några fler minus grader som t.ex -100 haha.

Ne, jag skall ta och äta macka med leverpastej på, sådan skivbar du vet, Frugan ;D Som vi tycker om HAHA. Efter att ha börjat äta det hos dig så har det verkligen blivit sådan nostalgi, för åt jämt det när jag var liten. Svingott ju :)

Får även bli en liten film och sen nana för imorgon blir det jobb igen 8-16 :)

Sååå godnattis!

Nu säger jag godnatt

Blogg är cp. Kan knappt logga in fast ger man sig inte så loggas man in tillslut ;D
Jag kan inte heller lägga upp bilder så det får vara rätt trökigt nu på sidan. Det kommer la ordna sig hoppas jag :) HAHA bloggnörd har jag blivit på högnivå! Eller nästan iallafall haha.

Jag tänkte göra som igår, lägga mig och kolla på någon Astrid Lindgren film. Igår titta jag på "Du är inte klok madicken" Haha idag får vi se vad man skall kolla på, kanske pippi? :)

Jag skall trotsallt jobba imorgon. Börjar 9 och slutar runt 15-16 någongång! Efter det skall jag träffa Sandra och vi skall KANSKE åka skridskor haha. Var ju ovanligt!

NU FUNKA DET JU O LADDA UPP BILD ;D

Helena tårta förut! :)


Fettisdagen!

Hallåsåå änna :D
Åhh just de orden får mig att tänka på Camilla Andersson :) Väldigt speciell och ballbrud som jag inte hade tråkigt med en sekund under gymnasietiden!

Idag drog jag upp lite efter elva för att sedan göra mig iordning och dra till systeryster som fyller 31 år idag ;) Jag gav henne ett presentkort på åhléns för 250:- som jag beställde via "Presenttorget". Det stod inte att det var från mig så när vi kom dit så hitta jag det ligga framför tv.n Jag tar upp det och kikar lite på det. Helena säger: Aah fråga mig inte vad det är eller vad det kommer ifrån, säkert någon som jäklas med mig eftersom att det inte står någonting.

HIHI det var ju från mig :D (Det sa jag ju också givetvis). Hon fick även en bok av mig som Jossan köpte åt mig när hon var i Sthlm. På ena sidan står det "Mitt första år som mamma" om man vänder på boken så står det "Mitt första år som pappa". Så var det massa frågor man skall besvara. Lite roligt på Primus sida där det stod på hans också bah: Din vikt under.. graviditeten... 3 månader efter graviditeten. HAHAA Ja, killar kan också gå upp fasten kärringen är gravid :D Skengravid kanske ;)

Från början var det bara jag och mamma där så vi fick lite och en stund senare kom Anders, Apinya och lille William med ytterligare lite gottigheter som t.ex Semla! Fettisdagen ju, hallå?! Hade vi andra missat totalt. Ja, så man fick ju fika igen haha snacka om att man blev ganska mätt. Efter ett tag kom även Primus föräldrar Reine och Inga-lill samt Primus lillasyrra Therese och hundarna Meya och Gina. Så det var fult hus om man säger så.

Men det var trevligt och Helena fick en underbar dag med massor av blommor och lite Presenter :)

Man tackar!

HAHA asså nu tackar jag min kusin Malin som rädda min kväll! Hon fråga på facebook om någon ville ha invite till Spotify! Det har jag länge tjatat om och nu äntligen har jag det tack vare henne ;D Jag satt här och höll på att dö av uttråkhet men nu har jag något att pyssla med ett tag iallafall :)

Nu snart kommer halv åtta hos mig :D

koooko

Här får man sitta och uggla. Shit så tråkigt man har!

Blogg är trög

Blogg är efterbliven just nu. Sätter ihop alla meningar. Jätteirriterande, vill inte ha det så!

Hurtig ;)

Ohh harre!
Nu var jag äntligen klar. Det blev mer än jag tänkt.

Jag börja dammsuga hela lägenheten, fixa iordning kläkammaren där Bebben och Natta sover. Torka överallt och nu är det nästan jätterent ;D Jag skulle egentligen tvättat golven med då hade det vart perfekt men orka faktiskt inte det idag.

Nu är glass lättförtjänst! ;D

Undra om mamma kommer bli glad?

Jag diska upp resten också. Dock så har jag inte gjort någon mat, men hon slutar om 40 minuter och jag hade tänkt att man kunde göra baconlindade kycklingfiléer med ost i med ris. Men aa får se, skall kolla om vi har någon god sås till.

städ musik


Svinstia AB

Ne usch! Vad det ser ut här i mitt rum. Ser ju inte riktigt klokt ut!

Natalie har vart här hela helgen så rummet ser rent ut sagt som en svinstia :) Jag hade tänkt vara duktig idag och försöka städa lite grann.

Ja, jag vill knappt titta ut mot rummet. Så planen är nu att gå in och duscha så jag kan känna mig lite fräsch. Fast kanske onödigt om man skall städa och kanske svettas som en gris sen ;D HAHA nej, så mycket hade jag inte tänkt att ta i idag ;)

Sedan skall jag bädda min säng och plocka ihop lite skit som är Nattas. Vet inte ens vart jag skall göra av det. VARFÖR SKALL DET VARA I MITT RUM?! Suckssssuuuuuck.

Sen får jag dammsuga, oooohja! Aaaa, men då säger vi så ;)

Bilder från 5/2

Nu tänkte jag slänga upp lite bilder från häromdagen då vi åkte till "Mingel" :)


Fina Frugan :)


Jag och Jossposs


HAHA jag älskar att skela med ögonen ;D


Zandra :)


Joss, jag och Jessica. Återigen skelar jag fast det ser ändå inte rikigt ut som
jag gör det utan ser bara ful ut på riktigt :D


Jessica och Jossan HAHA


Jessica och Emelie haha


Jag, Jessica och Jossan som gnäggar (häst) ;D

Sms

Jag ligger i mitt rum och kollar på tv i lugnans ro. Eller nej, inte riktigt.. Natta springer ut och in här.
IALLAFALL jag fick ett sm som löd så här:

Du är utvald!
Välkommen på casting den 12:e mars på
tv4huset, gärdet, Stockholm kl 11:00 för
uttagning av nya deltagare till nästa säsong av
"En annan del av köping"
Lycka till.
/Tv4




HAHA detta sms fick jag av mamma, schysst änna :D

Jag äter chokladglass :) GOTT!

Avancerad måltid

Idag har jag vart duktig. Jag har diskat och även lagat mat. Har lagat en jätteavancerad mål tid :O Ni kan aldrig komma på vad det är. Det är så svårt och så jobbigt att göra, tog mig 2 timmar att göra!!! Gissa vad det var? ;)
Nej, okej nii kan få veta..

här kommer det.... alldeles strax.. okeeeeeej
Det var...
DEEEET VAAAAAAAAAAAAAAAAAAR:
duuudiideddiiiddooo




PYTTIPANNA!! :D
Jättetråkigt men det var vad jag orka göra på några fåminuter hahaha

De är grymma

Jag titta nyss klart på Sister Act 2 som jag börja titta på igår kväll. Asså de är så grymma va! Filmerna menar jag nu givetvis ;) Eller har ni sett filmerna så menar jag även kören! Jävlar va grymma de är. Och jag bara ligger och ler för deras skull, fult :D

Jahaa men nu då? Vet inte alls vad jag skall göra. Men idag vill jag bara slappa och ta det lugnt. Mamma kommer snart hem med god glass också.. blev jättesugen på det när sandra sa att hon åt glass och tappa på sig själv förut haha


Mary kay produkter

Här är produkterna jag köpte + en rengöring som kommer om några dagar


Jag köpte mig ansiktsrengöring och fuktighetskräm. Ville ta vara på mina nariga läppar också så köpte mig Läppbalsam och Läppmask som man skall ta vid behov.

Detta är ett ganska dyrt märke så det gick ju på en hel del.

1018:- för alltihopp

Lammkött

Igår åkte jag från Jossan och direkt till stan för att träffa Lejla :) Hon tvinga mig till att åka skridskor fasten jag hade ont i mina fötter haha. Vi åkte på heden, det gick finfint fast...

1. Det var en värdelös is
2. Oslipade skridskor, man gled åt sidan
3. Jag var trött och sliten


Jag hade även en liten kille som åkte efter mig hela tiden! Det var skitstörigt, jag kunde inte åka och han åkte bakom mig o stressa mig som fan. Tillslut åkte han fram till oss!

Han: HEJ! Va heter du?
Jag: Men bry dig.
Lejla: Hur gammal är du?
Han: 15 och hur gammal är du (peka på mig)
Lejla: Hon är snart 20 och inte intresserad, hejdå!

HAHA så åkte vi vidare. Tessan har lammkött efter sig ;D Han jobba sig fortfarande med att skvätta snö på mig när han stanna precis bakom mig och skit men jaja han blev trött efter ett tag eftersom vi inte brydde om han.


Lejla på isen ;D


tönten själv haha


Info från 5/2

Nu tänkte jag berätta om förrgår. HaHA jag vet, helt jävla efterbliven men igår var jag skitseg och helt död så låg bara i soffan sedan jag kom hem igår kolla på melodifestivalen som jag kolla halvt på. Somna hela tiden, kunde verkligen inte hålla mig vaken.


Natta med godiständer


Natta med min Skarf

Men iallafall.. iförrgår hade ju jossan mary kay party som jag berätta. EFter detta tog slut så fixa Jag, Jossan, Jessica, Emelie och Zandra iordning oss det sista och sprang till tåget för att hinna till kungsbacka innan 23. Vi skulle till ett ställe som heter "Mingel". Vi hann inte med tåget för vi sprang inte så fort och dels så tappa Zandra sin mobil så hon fick springa tillbaka och så hade 2 snälla killar bakom oss tagit upp den så hon fick den iallafall. Tåget missa vi ju och nästa tåg skulle gå om en timma. Björn (Jossans kille) var snäll och kom o hämta oss. Väl där så var det la ett helt okej ställe fast med bara bönner! Herregud, såg nog inte en enda kille som var snygg! Men kul vare och vi dansa på som faaaen. Mina fötter senare var helt förstörda kan jag tala om. Så svullna typ.

När jag och Jossan kom hem till henne så kunde jag knappt stå på mina fötter. Det var som att ha 2 tennisbollar under fötterna hahaha.

När jag skulle tvätta av mitt smink så undra jag varför inte en fläck gick bort på ögonlocken. Jag hade ju haft en ganska mörk ögonskugga på mig så jag skrubba på som fan och undra varför det inte gick bort! Igår morse när vi titta igen så visa det sig att jag har ett blåmärke på ögonlocken. Hur hände det? HAHA nåväl

Det var iallafall jävligt kul :) och go musik var det där också ;D

Bilder kommer nog vilken dag som helt, upp till Jessica haha

Vakna med tuppen

Godmorgon på er, bakis idag? ;)
Inte jag och frugan iallafall vilket är himla skönt.

Det blev aldrig att jag skrev ett inlägg igår. Hade inte tid helt enkelt ;D

Jag åkte hem till frugan efter jobbet, jag hjälpte henne att dammsuga huset eftersom hon skulle ha "Mary Kay" party, det var trevligt men inte vad jag förvänta mig. Trodde vi skulle lära oss att lägga fin ögonskugga men det var bara Jossan som fick det innan alla ens kom hit haha. Jaja, gott sällskap och det var roligt. Man kände sig som en len bebis rumpa i hela ansiktet efter all rengöring! :)
Jag köpte lite produkter, kommer visa det senare när jag kommer hem, inte billiga prylar det inte, får hoppas på att det är bra också. Kändes bra igår iallafall ;)

Berättar lite mer senare för nu är det frulle!!!! :D


vaavaavaafvaffvaffö dådå?

Nu undra säkert vad var det där för jävla rubrik men jag tänkte på Ronja Rövardotter när jag valde att skriva ett inlägg. Som överhuvudtaget inte ens handlar om den filmen höööööhö.

Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och se klart på Sister Act. Att jag aldrig kan hålla mig vaken! Slumrar ju så fort jag sätter på filmen.

Då är frågan: VARFÖR SÄTTER MAN PÅ EN FILM NÄR MAN ÄR SÅ TRÖTT?!
Jaa du, det vet inte jag. Tv.n rullar hela natten och de går massa ström haha.
Men idag tror jag nog att jag kan se klart på den för är inte JÄTTE trött, bara LITE trött ;D

Imorgon skall jag gå upp klockan 06.30 men har ställt klockan på 06.00 för jag älskar att snooza fasten det inte alltid är så bra men ändå :D Jag brukar inte gå upp en timma innan jag skall åka om jag inte skall duscha. Imorgon skall jag duscha så att.. man är fräsch på jobbet så länge det varar. Brukar ju skvätta ner hela disken på mig själv, GOTT! Man går sedan omkring där med skor som ser ut som en helt tallrik med äggskal typ.

OHH gud, va det är äckligt på jobbet ändå alltså inte arbetsmässigt eller så men personerna... incest typ :S Alla är verkligen med alla fasten de kanske har fru och barn? Det är lite äckligt tycker jag och man håller verkligen inte på som dem gör. BETÉ ER SOM VUXNA MÄNNISKOR, SÄGER JAG BARA! HAHA

Jag får veta varje gång jag jobbar om en massa skvaller och de nästan skryter om de och jag bara skrattar åt dem, så löjligt :)


Faan, nu är det sköldpaddshuvud.. måste rusa!
(Sture som får strypas idag)

GODNATT!

Gratis presentkort!

Gratis5.se



Gratis5 är en sida som är ganska "sällsynt". Du kan lätt samla poäng genom att besöka hemsidor, värva vänner eller handla via sidan.

Så gör som jag, bli medlem!



Nilma Design

Jag ville bara rekommendera en hemsida där du kan beställa jättefina billiga armband och halsband! Du kan välja själv om det skall stå något fint på dem eller vill ha en berlock som finns i olika motiv. Hon har även ett jättefint erbjudande inför alla hjärtans dag där hon säljer 2 "Lovely" halsband för endast 100:-

Denna hemsida är gjord av min kusin Malin och hon är jätteduktig på det hon gör.
Jag har själv beställt nu ett armband och ett halsband för endast 118:-



Funkar fan inte att ladda upp bild, något fel på blogg.

Leopardgecko

Alex kollar omkring på blocket, hon hitta denna goding!


"Smile, this is candy camera!"

GOTT!

Nu kom mamma in med värmda kanelbullar och ett kallt glas med cola <3


Lite mera M-mmm i livet

Jag sitter här och vräker i mig choklad  för brist på annat...
Har alltså otorligt tråkigt, tråkigt att bara sitta här och uggla!

Imorgon blir kul iallafall, då man skall till Frugan. Vi skall inte längre käka tacos utan vi skall grilla kött! Precis som jag sa till Andrea häromdagen när jag var så sugen på kött att det hade vart gött med bara en stor fet stek i handen när man glor på tv som man kan slaffsa på, asgott! :D HAHA

Gud som haver skall jag fortsätta uggla nu!

(skääääääääääääääääääääämt) HAHA


Jag är jättetrött

Ja, jag har jobbat idag med. Börja 10-16 precis som igår!

Är ganska trött eftersom man får göra det mesta själv!!! Hon ville från jobbet halv 4 och klockan var kvart i 3 ch så frågar hon mig om vi hinner klart det sista på 45 min. Ja, svarade ju jag.. men jag kan inte klara av allt på 45 min själv medans du viker servetter i 45 min. S U C K! Fan rekord att någon vicker så få servetter på den långa stunden! Hon fyllde 1½ rad i en liten låda vi har. Ne, lite irriterad blev jag allt.

Imorgon börjar jag 8 med frukost sedan hoppar jag över till lunchen vid halv12 då vi öppnar den sedan jobbar jag tills vi slutar alltså kan bli runt 15-16. Så Jossposs jag kommer till dig efter det :)

När jag gjorde rent diskmakinen förut så plocka jag ut alla saker så skulle jag ta bort lite"gräs" som satt emellan lite varstans och efter det sticks det som bara den på pekfingret på höger hand. Precis som jag fick upp en liten flisa med glas eller ngt. Jag skriver ju med båda pekfingarna på tangenterna så nu får jag skriva helt cpigt eftersom jag inte kan använda det fingret haha BUHUUU typ ;D

Igår kväll la jag mig och titta på Sister Act, den första filmen. Jag somna efter 15 minuter så var ganska trött. Skall se om jag kan se den ikväll igen!

Senare blir det "halv 8 hos mig" ;D Det gillar jag att titta på. Men denna veckan är de jättetrökiga människor!! :O

Fäsmö, nu kooommer jag!

Nu traskar jag över till fäsmö min <3


En skopa soffpotatis kommer lastat!

Nu är magen full av makaroner och falukorv, GOTT!
Men jag är inte fulltså mätt, skulle allt kunna proppa i mig lite mer. Ni känner ju mig ;D Äter för allt och alla haha. Jag kommer seriöst om 5 år att rulla ner från svaltrappan och det kommer gå med en jävla fart att till och med svaldörrn öppnar sig! :D

Justine slutar sin bodypump om en stund, sedan skall jag nog till henne och softa lite, vi kan bli riktiga soffpotatisar tillsammans. Det enda vi gör när vi är med varandra är att... softa :D Laaa rooooligt.

Jobbet fråga om jag ville med på Afterwork till Incontro på Fredag. Men nejneej.
För det första så skall Frugan min ha "Mary Kay" party och vi skall äta god middag :)
För det andra så är man rätt pank nu va ;D

Huum juste, fick även jobbtid på fredag med, börjar 8 men vet inte när jag slutar, kommer antaglien få gå över till lunchen sedan, men det är bara bra :)


Mary kay produkter :)

KRASCH!

Kom precis hem, har faktiskt vart och jobbat idag :)
Fick reda på vilka tider jag hade igår kväll runt 23 tiden, stört! Menmeen, jobb är bra, ge mig pengar liksom ;) Jag jobba mellan 10-16 idag, 6 timmar.. helt okej :)

Oj, vet ni vad det blev en stor KRASCH idag! Jag plocka disk från ett bord och så skulle jag med det ut i köket och så kommer Tina runt hörnet med en bunt tallrikar i näven och PANG sa det och allt gick i krasch. Både jag och Tina fick massa kaffe på oss. Tur att vi inte skar oss på något eller RAMLA! Det är sviiinhalt på golvet där, så att.. vi klara ju oss hyffsat fint :) Blev bara lite pinsamt men de förstod nog läget haha.

Nu hade jag tänkt att betala Sandra lite pengar för vi skall till Danmark den 15 Feb alltså mindre än 2 veckor kvar. Men vi skall beställa nu och jag skulle behöva EN till som åker med. Kostar 118:-/person fram och tillbaka. Det blir liksom billigare om EN till skall med. Sista dagen är på Fredag då beställer vi allt. Så den som vill åka med får gärna höra av sig innan fredag och ha även 118kr på dig ;D Skall bara åka över för att bara festa gärnet typ och åker hem på kvällen :)


Nu säger lilla jag godnattis

Nej vet ni vad, nu blir det sängen och en trevlig film att titta på :)
Tror det blir "A lot like love" som gick på tv.n häromdagen men som jag aldrig hann o titta på. Låna den av Andrea så nu skall jag nog se den. Orkar inte bara sitta här och uggla, vänta på bättre tider...


Men ge mig Thailand eller åtminstånde lite vår och sommar :)

snö, snö mera snö

Ohh harre va det snöar ute! Okeej, jag börjar faktiskt bli trött på det nu. Vissa tänker la "redan, det var på tiden" men ja, jag älska det innan men nu är det bara jobbigt. Man kan inte ens gå normalt. Jag var hos Andrea i ca 3 timmar och under tiden kom ungefär 1 dm snö haha.

Jag är himla sugen på tacos! Jag åt det när jag åt det senast haha vilket jag inte kommer ihåg. Tyvärr kan man inte äta det så sent så får bli någon annan dag. Får bli det tradionella rostade mackorna med ost och skinka ;D

Nu kom bebben hem och han hade tydligen stött på en kille när han sluta jobbet förut som var ruskigt lik honom. Bebben var påväg till bussen och killen gick emot han och de båda kolla på varandra som "fan va lik du var mig". "Det var som att titta mig i spegeln" säger bebben. Han visar ett kort och fan va lika de var. Var bara skallen som inte var lik men annars ögonen, munnen, näsan aa prickenlik. Så de hade börjat snacka och sedan hade bebben följt med honom hem en stund haha va bängt. Tänk om man träffar på en person så som är riktigt lik än själv :D

Iallafall haha, jag var med Alex en liten stund i stan förut. Hon köpte ett gulligt rosabandet armband och jag köpte  och lite smycken dock inte på Bikbok som jag sa att jag ville ha där haha...


Armband från Guldfynd :)


Örhängen från Ur & pen, genomskinliga på sidan och...


...färger framifrån :) Himla söta!

Award

Jag fick en vacker award idag av min kusin Malin!


blogger

 

Med utmärkelsen följer vissa regler och reglerna är:

- Thank the person who nominated you for this award.

- Copy the award and place it on your blog.

- Link to the person who nominated you for this award.

- Tell us seven interesting things about yourself.

- Nominate seven bloggers.

- Post links to the seven bloggers you nominated


Sju intressanta saker om mig:

- Har haft glasögon för några årsen.

- Fick en kastanj på höger öga för ca 7-8 årsen och fick mycket bättre syn.

- Har en tatuering ovanför foten (stjärntecken) och har piercat mig två gånger men har tagit ut båda två.

- Jobbar på grand hotel opera då och då där jag trivs som fisken i havet.

- Jag kan sjunga olika låtar med stängd mun.

- Jag älskar att slösa pengar på resor och bara hålla mig borta från det mesta, skulle vilja flytta utomlands.

- Har haft olika mobiltelefoner nästan varje år.

 

Jag skicka denna award vidare till Josefine, Justine, Andrea, Sofia, Zandra, Alexandra & Mirella.


Träffa Alexandra

Nu blir det till att göra sig iordning och sedan åka in till stan och träffa min lilla Alexandra en liteeeen stund:)
Har saknat dig massor din lilla skit!



Gratisbio



Bli medlem på Gratisbio!

Värvningslänk:

http://gratisbio.se/?RecruiterID=274582

PEACE!

Aa juste! Andrea hjälpte mig nu att fixa ett PEACE tecken nere på sidan så jag slipper skriva det varje gång, det är liksom mitt ord nu haha ;D

Det var Justine som hjälpte mig från början, fast den var lila. Den skulle vart på den förra bloggdesignern jag hade innan men det blev aldrig av och nu fick jag hjälp, det är ju med en massa koder, fattar ju ingenting! xD

Såå det är nice ;D

HAHAHA tänker på "Borat" varje gång jag skriver så. Har ni sett den filmen eller? HAHA den är ju störd! Precis som Brüno, jag dog ju på biografen!


Tror jag tycker Brüno är bäst haha!

Wazzup!!

Även idag vakna jag lite efter 10, känner mig otroligt duktig ;D Visserligen gick jag inte upp förens nu men har legat och kollat på film. "Bring it on" med Kirsten Dunst, hade inte sett den innan och den var ändå riktigt som de andra "bring it on" där det är samma story typ :)

Igår cpa min hordator. När jag kom hem från Andrea så ville jag ut på internet men neej det gick ju självklart inte så jag gick och la mig hyffsat i tid ;)


Innan stan igår ;D

Träffa Sandra igår, vi gick till västtrafik för att betala vår böter. Ja, man blev ju lite fattigare men så är det och nu gäller busskort! xD Vi gick omkring lite i stan men sedan var hon tvungen att dra till några invandrare i Askim och hjälpa dem med läxorna. HAHA Sandra hjälpa till med läxor, helt obegripligt ;D Neej, nu skall jag inte vara elak men det är fortfarande chockerande haha.

Efter det att hon drog så ströva jag omkring lite själv i ungefär en timma. Jag köpte mig en tröja för att sörja typ haha. Jag kanske skall visa den? Eller göra ett "golvkort"? ;) Meen neej, jag har inte mycket till yta för att göra ett golvkort haha. Det fick bli.. vad skall vi kalla det, garderobsdörrs kort? :D HAHAHA lol.


Från Missäy :)


Vadderade axlar. Jag trodde inte jag skulle tycka om det men det var
helt okej, riktigt nice :)


Jag var inne på Bikbok, stod där väldigt länge och titta på deras armband.
Alltså jag tyckte alla var snygga. Var jättesvårt att bestämma sig. Jag stod där med 3 stycken men kunde inte välja vad jag ville ha så det blev helt enkelt inget haha! Lite trögt... skulle köpt! Även örhängerna som var där, riktigt gulliga.

Skall kanske in till stan idag och träffa Alex då kanske det blir något armband och örhängen haha.


Chillbill hos Andrea

Hejheeeej!
Sitter hos Andrea och chillar lite granna.
Nu visa Andrea mig att hon har börjat få en liten tand där bak om ni ville veta :) Den var inte lätt att se, så den är vääääldigt liten :)

Jag skall hem om en stund och då berätta min stund med lilla sandra ;D


peace!

Du är skit!

HATAR DIG DIN ÄCKLIGA HORFUCKINGDATOR!

Habblöö

Huum, jag skall nog ta och duscha nu, jag vet jag är seg! Men dator är så fucked up. Startar bara om sig, kan knappt sitta här för fan! Blir så irriterad!

Jag brände tungan i lördags när jag drack varmchoklad med grädde på vildmarksnästet i Idre. Det känns fortfarande, det har typ blivit små plitor på tungan, jätteobehgligt, försvinner väl? Uschaaaa.

Jag vill verkligen till frisören! Vill klippa mitt slitna hår, färga och slinga det. Varje gång jag ens färgar håret så blir det sedan denna fula oranga färgen jag har nu. VARFÖR?! skiiitfult verkligen. Jag vet inte riktigt vad jag vill färga men det kan nog frisören komma på när jag väl är där någongång, slutet av månaden kanske :) För nu har man inte så mycket pengar haha. Betala telenor räkning igår, gav Jossposs pengar och har gett Helena pengar och nu återstår då skulden på 1200. Känns skönt sedan att man "skuldfri". Telenor kommer ju varenda månad men ändå, resten liksom :) JAG TÄNKER DÅ ALDRIG MER ÅKA FAST! Riktigt onödigt.

Jajaaa, nu skall jag in i duschen xD


Öhhhhh, blogg är cp, kan inte ladda upp någon bild................



peace!

Ingen sömntuta här inte!

Helt otroligt, vakna 10 idag!
Kanske för att man gått upp 8 varenda dag i 7 dagar haha. Jag är fortfarande lite trött så jag skulle lätt ha kunnat sova längre men ville känna mig duktig :)

Åhh jag glömmer jämt, msn. Jag loggar aldrig in där, glömmer änna av de haha. Men finns la ändå inga nötter uppe nu ändå som kan snacka med mig :) Vissa är ju i skolan med, pluggisar ;) Skoooja, ni är skitduktiga :D

Jag skall träffa Sandra i stan sedan, prick 15.20 på drottningtorget ;) Vi skall nämligen betala vår böter nu tillsammans och jag blir 1200:- fattigare haha kul. TÄNK va mycket annat kul man hade kunnat göra eller köpa! Åh surt, skall nog köpa busskort i stan sedan men vet inte vad för något, finns så mycket skit nu, fattar ju absolut ingenting. De på pressbyrån bara skratta åt mig sist när jag röt att jag inte förstår ett piss och varför det inte kan finnas ett vanligt jävla busskort haha.

Jag vet inte vad som händer mer idag, får se vad man hittar på. Kanske hänger mer med Sandra och så kommer vi att gå omkring och inte veta vad vi skall göra haha. Fast sist åkte vi ju skridskor och dagen efter gick vi på bio så vi har minnsan hittat på lite grejer ;)

Neej, om man skulle ta och duscha, göra sig i ordning lite och så sitter man sedan här helt klar ;D Det lät bra!


peace!

RSS 2.0