Alex = Njursten

Herregud, jag vakna halv 2! Tack vare att Alex ringde i och för sig. Hon kom med dåliga nyheter. Hon skall inte vara med idag och fira nyår för den jäveln fick njursten inatt och kan inte pissa utan att de gör väldigt ont :/ fyy va hemskt. Kommer ihåg när min katt Felix fick de. Men tjockis, hur go som helst... blev 2 år och fick de. Han skrek som fan när han kissa, stackarn.

Aa iallafall det var la tråkigt, att det bara kan komma sådär också.

Nu måste jag börja göra mig iordning, har duschat iallafall ;D Vi skall ju vara på ramberget innan 5 så man hinner se Gp's raketer! Sedan får jag och Andrea laga massa mat. GOTT! :D


Asnice! :D GÖÖÖÖTEBOORG!



peace!

Palla inte mer!

HAHA markoolio typ
"jag orkar inte mer, vill inte vara kvar, jag längtar efter er min kära mor och far, när maten smakar skit, jag känner mig så klen, jag hosas hit och dit jag trivs inte i armén, FÖÖÖR JAAG VIILL ÅÅÅKAAA HEEEEM"

Okeej, nu 03.48 så ger jag upp för inatt. Jag orkar inte lägga upp fler bilder har ändå lagt upp 204 bilder eller ngt och då fattas det ändå 4-5 dagar ;) HAHA! Vi gjorde mycket hehe. Så fortsätter någon annan dag.

Någon som vill kika på min bilddagbok? :D HAHAHA lol
17 nov - 2 dec ;)


Nej, nu säger jag godnatt!

Laddar upp bilder mitt i natten

Här sitter jag 03.02 och bara lägger upp sjukt mycket bilder på bilddagboken! Hållt på nu i ungefär 2 timmar haha. Så jobbigt för de dagar vi tagit med Jossans kamera vilket är nästan alla så går det jättefort att ladda upp för hon hade ingen bra upplösning på kameran förens jag fixa det en vecka senare xD Men mina bilder går sjuuuukt långsamt mer än 1 min/bild. Jobbigt må jag säga haha! Nu har den typ stannat på en och samma bild i 10 min :D Ohh men så trevligt då.. ne, nu skall jag fortsätta med skiten om det går ;)

peace!

Ännu en trevlig dag på stan

Nu är det natten ;D

Kom hem för en liten stundsedan. Vi såg ju på filmen "Eden Lake" Åhh gud säger jag bra, jävla ungjävlar!! Faan blir ju nervös :O Den var la bra i sig men usch hemsk ändå.

Vi sprang omkring på stan innan för att hitta det sista till nyår. Jag köpte till mig; En paljett-tröja, boots, smycken. huum ja det var la det hahaha. Sedan köpte jag även ett ledbandsstöd! Vilket är väldigt behövligt, jag har jämt problem med handleden, får se om detta hjälper.

Träffa även Jossan possan en snabbis i stan, hon handla lite smått sen lämna hon mig :/ Men fick iallafall bilderna som är överförda till datorn nu (har även fört över mina bilder till usb.et) Göttgött då var det gjort, här skall framkallas!

HAHAHA åhh,  måste bara berätta en rolig sak :D
Jag, Alex och Jimmy drog in på Foji in mot små timmarna och då skulle Alex testa några plagg. Jag visste inte riktigt vilket omklädningsrum hon gick in i så jag chansa eftersom jag såg en brunett gå in där. Så jag sticker upp mitt huvud och säger "TITTUT" HAHAHAHAAHAH ehh hehehe fel person!!!! :O Alex vafaan, du skulle vara där ju.. Lite pinsamt men väldigt kul!

Imorgon hoppas jag det blir en trevlig dag/kväll/natt :D OHH HARREGUD, nu höll jag på att glömma en sak. BÄRSEN! In i kylen nu.. mina små ynkla goa saker.. Mmm-m

Huum, det var nog detta jag hade att komma med inatt ;) HAHA


Plus lite bilder från Thailand














ÅHH Jossan, Jag vill verkligen åka igen.. skall vi?



peace!

En rubrik tack?!

morsning korsning! Jag sitter hemma hos Jimmy tillsammans med Alex. Vi har precis kollat igenom alla Thailand bilder som jag fick av Jossan idag!!!! :D Så jag kommer slänga upp bilder på bilddagboken antaglien. Men fyfan vilka roliga videor vi har gjort! Nästan så man skall slänga upp här, för de är extremt kul!! :D Vi gör mtv crib i Sviten på "Prince palace" Och vi gör en "amandavardet" video ;) HAHAHA Jaa, men ne nu ville jimmy se på film :D Eden lake hette den ...


HEEEEEEEEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Movie time

Tänkte sätta mig nu och se på en film. Jag köpte tre filmer idag bara helt ..sådär :D

Skall nog sätta på "My best friend's girl" Jag har aldrig sett den och det är alltid spännande med filmer man inte sett ;D HAHA!

Men fyfan som jag älskar "Jiddra inte med Zohan" Jag, Justine, Andreas och Jonah såg den på bion och vi garva nog ihjäl oss, samma humor allihopp hahaha.







peace!

Simma aldrig med jobbiga människor!

Nu har jag kommit hem. Vart lite i tvättstugan tillsammans med Andrea och Niklas. Segt det är att tvätta, tar ju 100 år för allting, sedan är det aldrig en liten hög Andrea skall tvätta ;D

Niklas kör på handtvätt ;D


Huuudtvätt ;)


Imorgon skall jag in till stan för att träffa frugan ;D Bara så du vet Jossan så hakar Andrea på. Vi skall köpa nyårskäk efteråt :) Åhh jag måste verkligen hitta det jag skall ha imorgon och inte massa annan skit som man brukar vara rätt bra på att köpa.

Jag funderar på att gå och käka min andra halva av kebabrullen jag käka igår. VET jag simma idag men ändå, den måste käkas upp för fan och jag är hungrig nu ;)

PÅTAL OM SIMNING! Åh, det var den värsta gång hittils. Inte av att det var jobbigt eller ansträngande MEN människorna omkring som också simma. Ville bara gapa och skrika på dem, blev så jävla irriterad. Det var en kines jävel som fan inte kunde simma, GÅ I SIMSKOLA! Han sprattla som fan med fötterna så vattnet skvätte upp aa säkert över 1 meter varje gång. Så simma jag bakom och blev närskvätt hela tiden, fick massor i ögonen! Jag stanna upp så han kunde simma iväg lite. Men när jag väl börjar simma så kommer jag ikapp och det var jävligt jobbigt att simma förbi. ÅHH! Jobbig människa. Sedan var det en kärringjävel som simma så tätt bakom mig att hennes feta äckliga nagel rev sönder hela min tå! Nej, det var inte alls kul idag om ni undra :)



peace!

Pepp pepp

Men shiit.. nu börjar klockan bli mycket. Den är 13.50 och nu är det la änna dags att packa och dra iväg. Annars blir det att jag sitter kvar och inte orkar. Men JO Tessan för fan. DU ORKAR!

HAHA man får peppa sig själv lite ;D



peace!

LATMASK ;)

Eh hehehehe jag får simma själv. Andrea vill inte simma för hon är tät i näsan? HAHA men så trevligt det är jag jämt och har ändå styrkan i min kropp att simma några meter i en halvtimma ;) För mina muskler sitter ju inte i näsan som jag vill jobba på :)

Nej nu skall jag inte vara elak! Jag skall vara hurtig ;)




DOOOOORIIIIS

Jobb

Idag sov jag länge! Men det var skönt och jag skulle kunna fortsätta sova om jag ville! ;D Jag och Linda la oss ändå vid halv 4 så att ... jag har bara sovit i 9 timmar iallafall ;D

Jag fick ett mess av min chef som fråga om jag ville jobba på fredag. Vilket är dagen efter nyår. Vet ni vad?! Jag tacka ja :) Jag känner ingen lust för nyår överhuvudtaget. Vi har inget place att vara på och grejer så att varför inte. Jag vill inte mista det lilla jobb jag har heller. Mycket med ob ;)

Jag kan ju fortfarande vara med er och festa en stund men skall inte dricka, inte särskilt mycket. Jag börjar klockan 9 på fredag.

Det var la ett roligt blogginlägg hörrni ;)

Jag skall börja göra mig iordning om en stund när jag orkar, jag och Andrea skall åka och simma. Nu får vi simma av oss allt det äckliga man har proppat i sig under hela julen! HAHA Fan, visst man skall ha lite fläsk man kan ta i, men ändå.. skönt o simma och en liten förändring vill jag allt ha ;)



peace!

Film!!!

Nu skall jag och Linda se vår fjärde film för ikväll/natt ;D
Vi har sett; Mamma Mia, School of rock, Save the last dance och nu blir det 10 orsaker att hata dig ;D
KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL


peace!

Bilder

Tänkte lägga upp lite bilder från när vi var ute häromdagen då vi var på PC och Karisma. Dock har jag inte fått Emmas bilder utan bara några av Jessica så det blir alltså bara bilder på oss.


Jossposs på PC


Tagen av Jossan, HAHA självutlösning på KARISMA


Suddig bild! Karisma skulle stänga 5 men stängde istället 4!! Förstörde vår stämning. Dessutom
drog de flesta vid 3, helt tomt på dansgolvet tillslut haha.


Jessica ;)


Tagen av jossan! HAHA


peace!

Frölunda-Färjestad

Idag spelar även Frölunda - Färjestad på ULLEVI! Helena och Primus skall gå, jag får aldrig följa med :/ Men biljetterna tog ju slut för över ett halvårsen. Om man inte har kontakter och kan köpa av någon. För att vara den göteborgarn jag är så håller jag ju faktiskt på FBK!

Färjestad har alltid vart mitt lag och kommer alltid att vara! Tror att vi tar frölunda jävlarna faktiskt, de är ju inte så bra ;D HATA MIG INTE NU. Men så är det ju, ellerhur Fäsmö?! Tror det går på tv, skall kanske se.. beror på om Linda orkar HAHA!.





LYCKA TILL!!!

Hål i öronen

Nu är jag hemma ifrån stan. Har gått omkring en stund på Backaplan tillsammans med Sofia och Johanna :) Jag köpte en hel del örhängen haha! :D

Påtal om det! Sofia har nu hål i öronen ;) Vi drog in till 5.an och så tvinga vi Sofia att ta hål. Jag och Johanna betala varsitt öra eftersom det var mest vi som ville att hon skulle ha haha. Hon tjatar jämt att hon skulle vilja ha örhängen. A nu kan hon ju det :D Asnice.

Nu sitter jag här och väntar på Lindur som skall ta sig upp till mig. Hon bor precis under ändå tar det henne år och dar för att ta sig upp för trapporna haha!


Rött öra :/ Men fint blev det.
Tur att jag sa till om att det första han måla var för långt ner och för långt ut ;D


peace!

Hos min bästaste bäste vän

SItter hemma hos sofia! Vi skall feta oss med chips och dip, salsa dip för sofias del. Vi skall se 2 filmer. Inglorious basterds och Amercian pie 6 eller är den nya 7? HAHAHA öh iallafall..

ha en go fetar kväll!

Kurrikurr

Nu sitter jag här, magen kurrar... skall nog käka något innan jag for in till stan då jag skall träffa Sofia, Johanna och Amer :)
Får väl se om man hittar något smakligt ;D Alla har la kastat sig på alla reavaror redan.. Hum det jag vill ha är en bärbar dator. Funderar på att köpa den vita Sony, asnygg! Får bli någon dag när jag vet att den har gått ner lite i pris ;)

HAHAHA alltså jag blir så nervös av att titta på Albert och Herbert va! Dem är ju galna :D

Nej, men nu får man änna ta o fixa te saaaaj!!


peace! ;D

Dvd i mitt rum

Åh suck, skrev nyss ett mega inlägg och så glömmer jag att spara, jäääävla fan xD

Iallafall jag snodde dvd.n som står i vardagsrummet in till mitt rum eftersom att min är sönder! Hackar efter halva filmen men nu är det knappt halva.

Mamma säger: Jag vet inte hur man gör, det är så mycket sladdar där bak
HAHA men hur svårt kan det vara, 2 sladdar. Aa jag är helt enkelt grym som kan uppnå till den IQ nivån ;)


Alltså det är sjukt, jag skrev för bara en halvtimmasen att jag var mätt som fan och nu sitter jag här med kurrande mage. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?! Jag får väl knapra på lite revben när jag tittar på Albert och Herbert som jag inte hann se klart sist för då skulle dvd.n dampa! :(



Peace!

Kalkonen själv

Nu sitter jag här och är så jävla proppmätt, känner mig som en fet kalkon eftersom det är de man har proppat i sig plus annat gott! Tackar vi Jossans Mamma och Åke för att de bjöd med mig på god middag :D

Vi var ju som sagt ute igår. Jag, Sofia och Emma drog till PC där Nuri och hans kompisar senare kom. De bjöd på shottar och grejer, TACKAR! Jossan och Jessica kom också efter ett tag. Det var en helgalen jävla kväll alltså! Fyfan och EMMA, fyyfan så full du var men jävlar va ju kul vi hade HAHAHA! Vi skulle senare gå ner till det nyöppnade stället "karisma". Jag och Emma ramla nog 3-4 gånger under vägen. GLAS HALT :O Väl där inne var det la rätt nice. Väldigt blandat folk, alla typer... aa helt okej ;D Ahh men ne det var hel galet verkligen!

Bilder kommer upp så småningom :) Finns bilder på Emmas och Jessicas kamera! :)




peace!

Snabb som faaaen

Som sagt, jag är alltid snabbast och först av alla ;D Nu sitter jag här färdig och helt klar. Men då har inte ens sofia och emma kommit hem ännu SUCK :D Kan ju börja med att ta en öl eller blanda en liten grogg, MEN VILKEN BRA IDÈ HÖRRNI :D

Skall ta bussen 20.09 :)

Ha en bra kväll allesammans! :D



peace!

Blogg - Facebook

HAHA Mamma trodde detta var Facebook (Y) Hon har liksom själv facebook, varför fan tror man då att detta är de. SUCK! :D

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och göra mig iordning! Hoppas mina kläder har torkat i torkskåpet!


Natalie blev överlycklig över sommarskorna hon fick av mig, Köpte dem nämligen i Thailand haha! Hon sket i allt annat men dessa skulle hon hoppa omkring i ;D


Jag fick mysiga tofflor av mamma, fyfan så goa och fluffiga dem är.
Bebben gav mig ett kuvert i julklapp haha jag bah: vad fan är detta då?! Han bah garva och sa att de var ett skämt, så tog han upp pengar ur fickan HAHAHA störd :)



peace!

Julafton nummer 2

Då var ännu en julafton överstökad :)
Har vart mysigt idag med god mat IGEN! Åhh underbart, men alla blev jättemätta så fort.. så vi har typ lika mycket kvar i kylen HAHA. Huum, börjar bli trött på detta men jaja, får nog i mig det imorgon som någon slags bakis mat ;D

Skall ut idag med en massor. Jossan fråga om jag ville ut med henne, Jessica och Jessica. Samtidigt som Alex undra om jag ville med på hemma fest. Men fick Alex och Jimmy till att gå med ut på kro9gen istället. Sedan skall Andrea, niklas och tvillingarna också ut så då är vi med dem med. Plötsligt ringer Sofia och vill också på krogen, Emma skalla nog med också. Så vi är en hel del. KUL!!! Skall börja göra mig i ordning strax sedan skall jag förfest med Sofia och Emma. Vi möter upp de andra i stan sen :)


Natta med gran och paket ;D Det klia länge i fingrarna på henne.


Julmat!



peace!

Magnet mobil = Min röv

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA Nattens roligaste händelse!

Jag: Min mobil är en magnet :D
Jossan: ha?
Tessan: jag kände att ngt kändes konstigt där bak och där satt ett hårspänne!:Dhahaha 
Jossan: hahaha, jag trodde för några sek att du snackade om din rööv hahahahahah





godnatt!

Hungrig efter all julmat

Aa okej, detta låter dumt. Men jag är hungrig!!! Jag har ätit sjukt mycket mat och godis samt 2 mackor för bara en liten stundsedan och nu sitter man här och de känns som att man svälter ihjäl! Vad är det för fel på mig? xD

Tror jag skall ta mig lite skinka i kylen eller något. Just nu hade en pizza suttit fint!! :D


peace!

Lutfisk

Ihh.. så roligt med jul! :D
HAHAHA Jag bara längtar till imorgon då det är julmat igen. Vi har annorlundare mat hemma än vad vi åt där :) Sakna äggen och revbena :/

MEN! Tessan åt för första gången lutfisk tillsammans med potatis och fläsk i löksås. Himla gott faktiskt. Lutfisk smaka ju ingenting det är ju mer slajmigt därför är det en bra blandning med bacon :) Det var dock inte på julbordet utan detta var något vi åt senare. Glad att jag pröva och det var GOTT! :D

Någon som prövat, vad tycker ni om lutfisk? :)




GOD HALVVIIIIIT JUL!

Jag kom hem för en stund sedan från lilla edet. Har firat julafton där tillsmammans med Helena, Primus och hans familj :) Det har vart himla trevligt och mättsamt! :D

Men fyyfan så stressigt det blev imorse, när jag hade en halvtimma kvar så hade jag precis duschat så skulle klä på mig, blåsa håret, våga håret, sminka mig m.m Och det börjar med att Tessan gör sönder strumpbyxorna. MEN BRA JOBBAT, SMARTASS! HAHA Sedan skulle klänning på... aa men tro fan att dragkedjan går sönder!!!!!!! Så skall lämna in den någondag :) Så vi fick ju åka hem till mig så jag fick ta andra kläder och det gick ju det med, synd bara för klänning :/ Den var ju så snygg... skall kanske byta den eller bara ta pengarna :)

Jag har bara fått julklappar av Helena och Primus idag och då fick jag ett hjärthalsband, parfym DKNY och presentkort på gina tricot. Där ville jag inte egentligen velat haft presentkort för alla handlar där och det är väldigt trist. Jag sa Zara men det blev Gina, jaja glad är jag för det ;)! Mycket nöjdare nu än förra året kan jag ju tala om haha.




Himlagod parfym tycker jag, fräsch!
Hoppas  jag blir lika glad imorgon då jag får mammas och bebbens också :)

Vad har ni fått idag?! :D



peace!

Kaaa-kaa

Alltså jag satt här och tänkte på vad vi gjorde igår. Vi satt hemma hos Niklas och Andrea. Jag, Justine, Anton, Ricard. Så börja vi köra ölspelet som vanligt. Sån sjukt kul regel igår va! HAHAHA Man skulle låta som en kyckling typ "kaaa-kaa" efter varje klunk samtidigt som man höll sig på huvvet. Fatta vilken hönsgård, men kul vare! HAHAHA

Det var det jag ville förmedla HAHA! :D






peace!

Julafton om 1 dag

Men godmorgon!! xD Lite väl sent att säga det menne det är de ju för mig. HEHEHE klockan är 13.37 - ELIIIIIIIIT
Blev jätteglad när jag vakna av att jag såg ett "specifikationsbrev" av grand hotel. Tänkte; Ohhhh nu får jag mer pengar!!! :D Men det får jag självklart inte, det var till deklarationen, kul HAHA.

Skall åka in till stan sedan och träffa Alex. Jag skall köpa mina sista grejer, så skönt. Efter det skall jag ju till min syster och leka lite kärring :)

Shit julafton är imorgon, spännandeeeeeee! Lilla edet, här kommer jag! :D
Gud, är så tråkig hahaha..




peace!

Fäsmö!

HAHAH men jaha, nu skall man in till stan IGEN!
Jag ville träffa Fäsmö och då sa hon att hon skall in till stan och att jag gärna får följa med. Ja, kan jag la haha, älskar ju att åka buss, bästa jag vet :)

Sedan var det nu ett tagsen jag träffa Justine så WHY NOT liksom :D


2007 någongång haha LOVE! :D

peace!

CHOPCHOP

chop chop :D
Jag kom nyss hem efter att sprungit omkring i stan tillsammans med Linda ;D Vi hitta en julklapp till hennes mamma ganska fort eftersom att jag var med såklart ;D HAHA

Jag vet nu iallafall vad jag skall ha på julafton för kläder. Himla bra!! köper vi imorgon och ävens mamma sista julklapp. Kan verkligen inte komma på ngt annat till Bebben än det jag köpt. Det får duga helt enkelt :)

Nu låter jag väldigt tråkig känner jag haha.
Huum.. imorgon skall jag hem till Helena efter att jag vart i stan så skall vi spela bingolotto! Det är enda gången på året jag spelar det och de är på uppesittarkvällen varje år dagen innan julafton. Mysigt... faktiskt haha. Helen, jag är nog en kärring! "Charmigt, en trevlig kille de där"


HAHAHA suck..



peace!

Beach kroppen 2010

Nej, om man skall ta och lägga sig nu kanske. Eftersom man skall vara lite hurtig imorgon och simma ;D Jag har börjat komma in i denna rutinen nu, asbra! Kommer nog ha beach kroppen 2010 då kanske hahaha ;D



Så här hade jag tänkt mig fast i en kvinnlig form.



nu skrämde jag er allt ;D HAHAHAA nej, fyfan så vidrigt.. sedan blir man inte ens så av att simma hahaha..


GODNATT!



Kissie

Åh Kissie är dum i huvvet.
En blogg jag hatar att läsa men ändå gör det.

Äckliga.. usch vet inte vad, finns inga ord just nu så irriterad jag är.

Snön gör mig exalterad!

Jaha, men då sitter man här 20 i 1 på natten med t-shirten bak o fram och nynnar till "julen är här" ;D

Har vart helt exalterad idag för all snö! Har gått som ett litet barn med ett stort leende och bah åhhh, detta var längesen!  Synd att det skall försvinna på onsdag enligt tv :/ DET ÄR LA TYPISKT! Självklart att det inte skall finnas någon snö på julafton, det skall vara grön jul...

Jag kom nyss hem, har vart med de tre fröna idag HAHAHA. Vi satt hemma hos helen och "titta" på OC säsong 3 eller 4? HAHA kommer inte ihåg. Inget jag följer överhuvudtaget. Mirella var helt insatt och hörde inte på ifall vi snacka med henne. Men vi andra cp.a järnet. Milla om du läser detta så kanske du borde gå in på din bilddagbok och kika! :D HAHAHAHA hemska vi är.


Linda i fullrulle! HAHA


En väldigt röd Helen! För att vi garvar så mycket antaglien :D


Och en väldigt tråkig OC nörd haha ;D


peace!


BLÅSA!

Jag har fått en fruktansvärt ond blåsa under tung spetsen! Den kommer åt tänderna hela tiden och då svider det som faaen! Virus blåsa eller har den bara tittat fram för att han ville? Hoppas bara inte jag blir sjuk. Huum, det var rätt längesen jag faktiskt var förskyld nu :O Jag brukar vara det jämt, snorig och eländig! Men ne, klarat mig genom hela december. Har dock allergi som kan påverka lite ibland men det är inte samma sak! :D


Linda kommer snart och då skall vi vara med Milla och Helen. Vi skall antaglien se på film eller något. Så spännande haha, längesen jag var med alla dessa på detta vis. Trevligt trevligt! :D

Nej, men nu skall jag ta och pissa ner toan lite och Linda kommer nog strax där på ;)




peace!

Brittany Murphy

R.I.P
När vi fick reda på att hon dött igår kväll så ville vi ta en tyst minut. Det gick ju sådär.. men fyfan så synd! Man börja ju nästan gråta. Jag älska verkligen henne som skådespelare och verkar hur go som helst. Riktigt tråkigt tycker jag.


Se så fin hon var!



För att sörja för henne så titta jag och Linda på "smekmånaden". Den filmen är förjävla roligt hahaha :D Den lyckades hon verkligen i! ;))))





Rest in peace!


Jul i vårt hus

Första gången mamma sätter upp nejlikor.
Det doftar himla gott och det är himla juligt :)



Jag och Linda vakna upp med att det var fullt med snö ute!! :D Fast det visste vi nästan att de skulle vara eftersom att de snöa massor när vi gick hem inatt :)


Ohh så mysigt! :D JULEN ÄR HÄR!
Tror faktiskt det kommer vara snö på julafton :)


Jobbjobbjobb

Godmorgon! Så här långt innan jag skall åka har jag aldrig vart färdig! Bussen går om 20 min och jag är helt duschad och klar! Underbart ;D

Idag efter jobbet skall jag simma, duktig som jag är! Efter det blir det till att vänta på Linda så skall vi fara till Frölunda på lite ärende haha.

Det kommer bli så skönt idag med allt för man behöver inte känna någon tidspress eller något. Varje gång jag har festat så har jag fått ta det hyffsat lugnt eftersom jag ALLTID skall jobba dagen efter, folk väljer fel dagar -.- Imorgon är det måndag och jag är ledig och skall absolut ingenstans! Linda är ledig och Andrea är ledig. Ja, det är vi som är på hittils HAHA

Nej, men nu får jag ju strax kuta iväg så inte Tessan kommer försent denna kalla söndag ;) HAHA



peace!

Supa?! :D

Någon som är på att bara supa med mig och Linda imorgon? ;) Vi blev otroligt sugna för att de var så längesen man verkligen var FULL.. nu låter det väldigt fjortis. Men jag är väldigt sugen på öl... mm.  Någon som är på?! :D

Bara en dricka dag/natt liksom asnice.



HA EN GOD SUPAR JUL!


peace!

Choklad

jag har choklad på kinden HAHAHAHAA! gott... har över hela mig, Ohhhhh ;) Jag och Linda lekte lite i sängen HAHA det låter inte alls misstänksamt!

Ouuuuhhh jag orkar inte jobba imon -.-


godnatt!

Skit tider på grand hotel

Snart kommer Sofia och Johanna hiiiiit :D så kul så kul!

Åhh, jag orkar inte jobba imorgon, okej det är bara 3 timmar men ändå. Det känns ju så himla ovärt.. tre fucking timmar. Att jag ens tacka ja. Jag skulle egentligen jobbat i fredags och idag med. Men då ringer de i torsdags och säger att jag inte behövs. Kändes ju inte alls förnedrande. Typ sista handsval och sedan behövs inte ens och dessutom får skit tider!

Man får tänka positivt. Eftersom att man är utbildad och är timanställd så är man dyrare att ta in ;D Alla som jobbar på stället har inte ens utbildning. SUCK! tänk på oss då som verkligen behöver jobb och vill jobba med det vi är utbildade till. Jobbsnyltare ;) HAHAHA

Jag kommer banga grand hotel inom en snar framtid och sikta in mig på stena!!!!!
Där vet man iallafall att de vill ha mig ;)


peace! ;D

Happy feet

Nej, nu skall jag lägga mig och glo på Happy feet!

Sofia och Johanna kommer och hälsar på mig sen också ;D Trevligt, saknar er! <3




peace!

Åsnan - Alex - Åsnan

HAHAHAHAA alltså en grej slog mig nu när jag tittar på Shrek!
Alex förlåt, men fyyfan så lik du är åsnan! Ni påminner så om varandra va :D HAHAHA åh gud, när jag börjar tänka på det så blir det extra kul att kolla på det här!

Det är bara en ära alex ;D Jag älskar åsnan för att han är störd och jag älskar dig alex för att du är dig själv ;) HAHAHA fyfan.



Underbart go!


Det får mig att tänka på att Justine tycker jag påminner om gåsen i Kung fu pang. Han pappan som gör nudlar! HAHA Och ja, tänker man efter är det faktiskt jävligt kul!




Peace!

Bra filmer hela dagen!

Idag sov jag rätt länge, sköönt :D Behövdes verkligen!
Idag blir även att se på Kanal 5 hela dagen fram till 20.00! Bara massa bra barnfilmer, åh älskar dem alla!!

Grinchen, 13.30


Ha en SHREKtigt god jul, 15.30


Shrek 2, 16.00


Happy feet, 17.40




Ikväll på tv4 så kommer även;
Stardust, 21.25



peace!


Någon som förstår sig på w995?

Okej, jag är inte alltid grym.
Jag förstår inte hur jag för över videos till min w995. Jag har vart inne på Playnow och testat ladda ner, men filmen vill inte funka på datorn (kan inte ens hitta filen någonstans) och inte heller synas i mobilen :/

Finns det någon som förstår sig på denna mobil och möjligvis vill hjälpa mig lite?!

Jag hade ju sån stor lust att lägga mig i sängen och se på lite film! Eftersom att jag varken kan göra det på datorn eller dvd.en



Jag är grym helt enkelt

Men jävlar så grym jag är!
Jag har suttit och hjälp mamma med massa skit på www.hemma.emedarbetare.se
Vilken jävla sämst chef de måste ha om de tvingar sina anställda att göra denna skiten, tog mig seriöst två timmar!!

Det är som när man har datorkunskap i skolan fast på mycket mycket enklare nivå må jag säga. Men det var ju så sjukt mycket att det tog sån tid. Nu är hon iallafall klar med uppgiften och chefen lär älska henne för att "JAG" gjorde det så grymt ;)

Jävlar va jag svär, jävlar hit och dit HAHAHA utöka ditt ordförråd Tessan lilla ;) Eller slå upp ditt fina lexikon du fått. Fast jag har ju bara på norska ;D
Jag är ju så rolig hahaha men fy... nej, jag är trött nu... skall sova alldeles strax!






godnatt!

Jag såg mamma kyssa tomten

Men goddagens mina damer och kanske herrar? ;D Allt fint idag eller? Ja, ingen kommer svara på frågan iallafall haha men ändå.

Jag sitter hemma hos Alex, hon klippte mig nyligen. Det blev sketbra verkligen! Topparna ville jag dock inte klippa nu, blir så kort då :/ hahaha tönt
Vi har hängt i stan idag tillsammans med Jimmy, Egon, Myggan och de små barna. Vi gjorde väl egentligen inget speciellt mer än att vänta och vänta hehe. Jag och Alex köpte med oss lite gott käk hem.. kycklingsalad M-mmmmm ljuvligt! Lika ljuvligt som när jag sjunger med till jullåtarna hahaha. Alex tycker jag sjunger falskt. Men neeeej, det är as vackert :)
Jaja, nu hade vi tänkt att se "tomten är far till alla barnen" HAHAHA fyfan så ball den filmen är, love it!
peace!

BABES

Ja, man kan inget annat än o säga att vi INTE roar er nu ;))))

Göda mig tack!

Okej, bara för att, så skriver jag ett till inlägg ;D Har ingenting att prata om men dem som vill roas kan gärna gå in på Alex blogg. Hon är så jävla störd men ändå skön! Älskar den tösen HAHAHA :D

Alexandra Jansson


Jag tror jag är hungrig! Alex, ge mig mat för fan... GÖDA UPP MIG! Hahaha
Mata mig som farsan gjorde idag på toan med sin lilla unge! Ungen hade full med mat i käften ändå trycker han in mer haha det var ändå en liten bebis! :O HAHA jag och Andrea såg mest ut så här:



HAHAHAHAHA
Nej det gjorde vi ju inte, så glada var vi ju inte!

såhär såg vi ut:



HAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA!!!!!



peace!







Bajkompis

Nu fick jag ett mess av Alex som sitter på toa
"nu bajsar jag min 5.e gång idag :D"

HAHAHAHAHA Åh min vän <3



poopie dog!


peace!

Huvudvärk så att det skriker om det

Alltså.. det typ blixtrar på ena sidan av skallen, på höger sida. Tänk om det är en tumör?! :O Det gör fruktansvärt ont iallafall. Det kommer bara då och då den där smärtan väldigt jobbigt. Jag skulle svälja en ipren förut men jag vet inte om den åkte ner i halsen :O Det kändes inte och i glaset fanns inget. Det är ju en STOR tablett så den borde jag kännt. Aaaa wierdo x1000 HEHEHE

Det är väldigt fult att jag och alex sitter bredvid varandra med varsina datorer! Fast hennes mac är mer hightech än denna luffdator ;) Nej, förlåt hahaha min är med piss hemma. Hon spelar the sims och jag sitter bara här och ser glad ut HAHA.





Så känner jag mig, fast mer i huvvet! HAHAHA :D så sötsötsötsötsöt!


peace!

Go kväll!

Jag sitter hemma hos min kära Alexandra Jansson och fetar mig med chips och cola. Så gott! Fasten jag har simmat idag med Andrea så vad gör lite chips och cola då liksom ;)

Jag gick upp tidigt idag för att möta syrran min för att shoppa på stena line! Det var 25% rea och dels att det redan är mycket billigare ombord än vad det är i land. Så jag fick köpt mig lite smink och annat kul :) Efter det mötte jag Alex och Andrea i stan. Vi gjorde inte så mycket.. det var mest för att hålla varandra sällskap haha. Vi börja med att fika lite på Åhlens café, himla gott med räkmacka!

Efter detta drog jag och Andrea till Lundby för att simma en stund, så himla duktiga! ;DDDD Och nu sitter jag hos Alex som sagt. Min bästaste bäste vän <33333 hahaha :D
Det var la allt för idag ;)




peace!

Godnatt alla!

Nej nu är det dax för mig att nana kudden.

Jag har suttit länge på Nelly´s hemsida och har tänkt att beställa något men nej, det blev ingenting. Det är bra ändå, bra för min plånbok HAHA. Jag var så nära att beställa ett par skor men sedan såg jag att de bara hade 41.or! :O men herregud... nejneeej! Så det blidde inga för min del denna gång. Men kanske någon annan dag HAHA! ;)

Nu fan ser jag i kors....




godnatt!

På besök

Vi besökte Alex och Jimmy för en liten stund eftersom vi ändå hade vägarna förbi. De blev sugna att spela lite guitar hero :) Själv är jag för grym för dem därför ville jag inte spela ;)))) hhahaha




peace!

Höger, vänster, höger

Vi ville ut med Zally men orka inte gå de vanliga tråkiga vägarna här i tuve så vi tog bilen och skrev en liten fin lapp som såg ut så här:



HAHAHA skitfint! Men vi visste inte vart vi skulle köra så körde den lilla grejen vi gjorde när vi var 16 typ. Vi börja från shell tappen i Tuve och hamna i Partille! Rätt intressant faktiskt hahaha. Sviiiiiin kallt var det också, herrejävlar så kallt. Men lilla Zally fick iallafall springa av sig lite. Hon är inte så vit men ändå såg man henne knappt. Det var massor av snö där! Här finns ingenting :/


Kåsjön ;)


Iiiiiissssssssssss land


värm mig tack!!


Men fiiiiint ^^



peace!

Kladdkaka såklart!

Hemma hos andrea förut så bestämde vi oss för att baka. Som vanligt så blev det kladdkaka. Jag vet inte varför det alltid blir det man bakar. Man tror att det är de man är bäst på men allvarligt vi lyckas ju aldrig så varför gör vi det jämt?! HAHA Kunde ha bakat lussekatter eller vad som helst. Men nej, hur som helst så blev det kladdkaka.

Den blev inte särskilt kladdig men väldigt god. Det blev som en god "mjukkaka" typ sockerkaka eller något ;) Så att så sett var den himla god faktiskt. Och vi kan faktiskt säga att vi NÄSTAN lyckades haha. Perfekt utseénde och aa den var bara så fiiiin :) HAHAHA shit..


Mmmmm gott! :D


krämigt och gott hehehe


SE! Se, så fin den är! Kunde vända den ut och in på tallriken och fixa till den haha



peace!

En trip till Andrea

Nu blev man hembjuden till Andrea så jag traskar dit ett tag och väntar på att Alex min vän kan höra av sig senare!! Ifall hon vill förstås, men det är ju klart att hon vill :O Hon måste ju rädda mig från dårhuset jag skall till ;)

HAHAHAHA skojjaaaaa ;D

Det känns så dumt att man inte är så mycket med Natta.. men hon är ju så ofta här ändå, tar igen det någon dag. Det lovar jag :)

Åhhh va jag vill att Helena skall föda, vill leka med en liten unge igen! Så längesen. Jag passa Natta jämt och ständigt när hon var pytteliten och jag själv var 13 år. Shit var värsta "morsan" då ju hahaha. Ja, tiden springer iväg!!




Oj, nu kunde jag ladda upp bild!! Men så trevligt hahaha
Kolla så cool nattapletan är!



peace!

Prickekorv

GOTT!

Jag ville bara sova och slappa idag men självklart blir man väckt av Natta och Bebben så kunde inte sova mer. Nu har jag stigit upp och klätt på mig. Har på mig mina nya leggings ;) Fick hem dem idag och beställde igår helt sjukt va det gick fort ;)

Jag gick hem vid 5 imorse från Linda haha. Vi tjöta först en massa sedan hämta jag albert och herbert och då blev vi himla trötta haha men vi såg på sex avsnitt iallafall ;) Vi myste med julmust, after eight och marabou haha.

Jag KANSKE skall träffa Alex senare om hon kände för de ;) hehehe





peace!

Grannen

Min polers Linda har tråkigt så tänkte gå ner till henne och snacka lite skit ;) Eftersom att jag själv sitter här och är grinig och uttråkad så varför inte umgås med henne lite ;D

Tänkte även bjuda på julmust och aftereight, gud så gott ;) Åh men så snällt av mig klockan 12 på natten hahaha!

Min dator är störd, kan inte längre ladda upp en bild?
Någon som förstår problemet, så skriv gärna!



peace!

Grinig!

Nu sitter jag hemma i min ensamhet :(
Vad skall man hitta på... min dvd på rummet funkar inte :/ så himla tråkigt och datorn flippar sönder. VAD FAN SKALL MAN GÖRA EGENTLIGEN! xD

Nu är jag fruktansvärt grinig! Ingenting funkar som det ska. På nyår finns det fan inte en enda jävla restaurang som har enbart a la carte utan alla måste ha tre rätters menyer eller så har det inte öppet överhuvudtaget. Sedan har det inte ens löst sig ännu vart man skall vara.



ta mitt liv!

Duktiga Tessan

Jag orkade inte vänta idag enda tills Andrea skulle sluta skolan så jag tog mig en trip till backaplan. Tessan var duktig och handla lite grejer på REA! ojojoj helt otroligt ;) Duktigt!

jaaa :O juste, jag har städat mitt rum och dammsugat hela lägenheten med! Tessan är duktig x2

Sedan vet ni vad, jag och andrea åkte och simma :) duktiga x3

Åt sedan på donken för sista gången... how bad!!! duktiga -1 HAAHAHAHA störd!!!



peace!

Städa!

Nej, nu fick jag mig ett ryck.
Jag skall städa i mitt rum! Det ser förfan förjävligt ut, hur orkar jag ha det så här :S Storstädning plus lite slängning också, gud så gott!



peace!

Nya leggings, oh yeah!

Yeah, nu har jag köpt mig lite leggings också kommer om 2-3 dagar, GÖTT!
slipper jag leta i stan för finns aldrig i min smak eller i min storlek, men på internet finns :)
Det är bra, kommer handla mer på internet nu när man har ett visa äntligen! xD
Yeah, nu har jag köpt mig lite leggings också kommer om 2-3 dagar, GÖTT!
slipper jag leta i stan för finns aldrig i min smak eller i min storlek, men på internet finns :)
Det är bra, kommer handla mer på internet nu när man har ett visa äntligen! xD
Hur hardcore är inte jag dååå!? :D

Försäkringskassan

Gomorron gomorron!
Här sitter jag med en telefon som gapar haha! Försöker ringa försäkringskassan men ligger just nu på kö... hoo nu ringer de upp!!

Jaha, jag får pengar den 23/12.. göttgött. På pappret jag fick hem stod det massa skit jag inte fatta som vanligt så var tvungen att ringa upp eftersom jag har fått dagersättning på bara 2 dagar! xD när det egentligen skulle vara 21 dagar... jaja nu är det löst.

Senare idag skall vi simma men efter det vet jag faktiskt inte vad som händer... Kommer la sitta här och dega som vanligt eller varför inte se klart Albert och Herbert ;D Somna efter 2 avsnitt hehehe.



peace!

Albert och Herberts jul

Eftersom min hordator är så horig så kommer jag stänga av den alldeles strax! Om den inte gör det själv vill säga. Den är så himla bra de. Jag sitter och försöker föra över lite bilder till Frugan men tro fan att skiten börjar cpa då! Så nej jag pallar inte mycket mer, jag börjar dessutom få ont i ryggen.

Jag tänkte lägga mig och kolla på lite roligt film som "albert och Herberts jul" HAHAHA
Julkalendern som gick 1982...det är nog den roligaste julkalendern. Mysteriet på greveholm är också ganska kul men inte som den här, jag lovar man kan inte sitta tyst en sekund! Balla gubbar ;D






godnatt!

Ett tips för er som har svårt att hitta julklappen i år

En jättebra sida till er som inte köpt julklappar till familj, vänner, han eller henne ännu. Ni kan ta en titt på denna sida som är till för allas plånböcker. Det finns sjukt mycket fina och bra grejer som passar perfekt i julklapp till er alla. Det fanns mycket jag själv skulle vilja ha men det får jag väl ta och beställa själv haha.

Jag lovar er, ni kommer garanterat hitta något för er smak ;)



Pictures

Här kommer lite bilder från igår natt!



Andrea och Jag hos sofia


Sofia darling <3


Lite glitter att pynta oss med! :D


Sött ;)


upp på fåtöljen och dansa!! höll på att ramla ner hela tiden haha


yeah!!!



peace!


Hemma i tuve, hemma i mitt rum

Nu är jag hemma och knaprar på marabou choklad haha. Så ovanligt, tar en varje dag typ... shit, TJOCKIS!
Men det är ju gott ;) Imorgon skall ändå jag, Andrea och KANSKE Sofia simma så då simmar man av sig chokladen iallafall, erkänn bra ;D

Simning är himla bra träning, jag kommer sätta igång med det igen. Så skönt, jag hatar att svettas därför orkar jag inte gymma. Men när man simmar svettas man inte eller jo kanske man gör men inget man märker av ;)

HAHA alltså seriöst, hur orkar folk vara så jävla sega?! Jag är ta mig fan snabb på allt!! Men nu vill vi boka bord inför nyår. Vilka segar?! Jo tvillingarna MEN såå ovanligt! Om man skall på fest och de skall komma så får man säga 2 timmar tidigare än bestämt för då kommer de i tid HAHA. Sucksuck :D Men alla kan ju inte vara lika grymma som jag ellerhur?! haha




ett litet konstverk hos helena :)



peace!

Hos systeryster

Jag sitter hemma hos Helena, vi lagar mat ;) Kassler med ananas och ris. ASGOTT!!
Jag åker hem ikväll någongång. Då lägger jag upp lite bilder från i förrgår då vi festa i partille eller snarare igår natt haha.

Jag hade inget jag egentligen skulle snacka om ville bara skriva lite så ni får något att läsa haha!!


skriver ikväll igen ;D




peace!

Jävlar!

Var så fucking bakis på jobbet idag... Tänker aldrig mer dricka när jag skall jobba dagen efter. Jag mådde finfint när jag kom dit, anatglien för att jag fortfarande var små full eftersom jag bara sov 2½ tim ungefär.
Emil gick och gapa efter mig hela dagen bara för att liksom, SUCK på han haha. Nej, men jag skäms lite faktiskt.. att man inte kan vara med ansvarsfull, jaja nästa helg ger jag järnet!

Och nästa gång på fest skall jag ha huvudet på skaft, hjärnan verkade inte funka riktigt bra igår HAHAHA kul.


Nej, nu skall jag dra mig hem till min syster, hon ville ha sällskap av sin syrra ;)




peace!

SKÅÅÅÅL!

Nu skall vi snart vidare till Partille, så länge dricker vi en blandning av Aquavit och 7-up HAHA GOTT!
Man känner av tidigt, va längesen känns det som. Senaste fyllan var i Thailand tillsammans med Jossan. Fy helvete va kul vi hade, vi trodde vi blev drogade ett tag.. men när man sedan kom på allt man druckit så förklarade ju det till vårat beteénde haha lol nu snackar jag skit igen.

Här kommer goa bilder hahaha!






KANON KUL (Y)


MJAU!

Grodan och Paddan

Nu är det så här att, nu skall man tydligen på fest i Partille.
Vilket betyder att Tessan kommer vara bakis när hon jobbar imorgon. Men det skiter jag i, det är inte värt att jobba tre timmar men gör det ändå men då kan man fan unna sig lite dricka eftersom jag har en sådan sugig helg nästa vecka med 9-12!!!!!!!! Kommer sluta om det fortsätter så här, kommer förresten inte ens få tider nästa år, tror jag inte iallafall.

Godan och Paddan mår inte så himla bra idag, båda är deprimerade så jag och den ena saken får pigga till stämningen lite ;) Det är man ju bra på, Grodan garva lite på msn och kalla mig "stördo" HEEEEELL YEAH!

Ne, om man skulle ta o fixa te sig lite nu kanske;)
Håret ser ut som fan och jag har verkligen ingen snygg outfit för fest HAHAHA. Jag och Andrea får se ut som festens skogstomtar HAHAHA



peace!!

HOHOHO

Snart kommer jultomten ;D ungefär om ...oj 12 dagar!!! xD hahaha spännande. Äsch ändå jag som är tomten haha.
Imorgon är det även Lucia, men guuuud så roligt. Men vafan.. vad sitter jag och tjötar om?!

Jag är hemma hos Sofia tillsammans med Andrea, det var längesen jag träffa min lilla darling nu mer än 3 veckorsen men nu är jag här (H)
Det är väldigt segt att jag skall jobba imorgon, I TRE TIMMAR! Värt... verkligen.. eller inte.

De skall plugga nu, jättekul haha!

Har ni tråkigt så kan ni ju alltid titta på denna videon om ni vill... väldigt ful må jag säga ;D

Vi elfade oss själva, klicka här






peace!!

ERIK GRÖNWALL

AHHHHHH hahahaha gud så glad jag blev att ERIKERIKERIK vann IDOL!!!!
Gulligulligullilligulllllgullll HHEHEHEHE
Mmmmm glad är jag ;D




Ser det inte underbart ut? :D Men skulle nog vilja vara en stjärna för en dag, fast jag gillar inte när folk glor på mig HAHAHAHA Så skulle inte klara av de..



peace!!

Granen står grön och grann i stugan

Ja, då sitter man här hungrig som en ko. Alex får inte igång det mobila bredbandet...
Då tänkte jag så länge slänga upp en bild på när jag och bebben förut satte upp granen. Den är la okej för att bli gjord så fort haha. Natta som tjötat och så cpa hon bara med Alex haha suck!



Åh men gud så tjusigt!!!! hahah



peace!

Mac och Xbox

Mer sysslar inte jag och alex med just nu..
Jag spelar Crash, men la av nyss.. jag är sämst hahaha och Alex försöker förstå sig på Mac!


 

Peace!

 


Då var det de här med rubrik...

Alex ringde och väckte mig 10.40 imorse! Åh gud så tidigt -.- Men jag tog mig upp, hoppa in i duschen och mötte henne lite över 12 i stan. Alex fick för sig att köpa en dator så hon kolla omkring.
Inne på Siba var det en utländsk gubbe som jobba och han ställde sig bakom mig, JAG HÖLL PÅ ATT DÖ! Fyyfan så illa han lukta, sån vidrig stank.. svettgubbe! Han borde få lite hygienartiklar i julklapp iallafall.

Inne på Elgiganten så var det en trevlig snubbe som hjälpte oss, han låg på samma nivå som alex så han var ganska kul haha. Efter många om och men så kom Alex fram till ett beslut...
...det blev en Mac.
En dator som jag inte förstår mig på, så jobbigt.. förstår ju ingenting HAHAHA.

Natalie springer in i mitt rum och säger "den här kan ni inte"!
- Ettan vann, tvåan vann, trean tappa byxorna och baaajset raann

Nejj gud va jag mår illa, måste äta något snart och det är snart!!!


peace!

Från crash till kvarteret skatan

Oj jösses mitt huvve!
Nu har vi crashat alldeles för mycket, huvvet känns tungt och segt haha.
Tänkte ta mig en liten marabou med julmust och lägga mig i gosiga sängen o titta på "kvarteret skatan" HAHA så ball.






peace!

Xbox

Ah men då sitter man här och spelar Crash som någon annan jävla skitunge, men det är faktiskt himla kul. HAHAHA det ligger nog på min nivå ;)
Jag har försökt mig på andra spel men förstår ju ingenting! Tv spel är nog inte riktigt min grej HAHA :D Kul så länge man förstår 7+ spel iallafall haha!



imorgon då kommer Alex hit, då skall vi spela lite, hon kanske förstår bättre haha!


peace!

Blöt katt

Trevlig promenad i regnet! Nu är man hemma i det varma och väntar på mat.. korv stroganoff är la inget att längta efter men jag är så hungrig så det får duga.

Hämta Nattapletan på dagis nyss, hon glor på Stuart Little 2. Kanske med skall glo.. var så himla längesen, så söt den musen :D
Ne men jag har väl inget intressant att prata om egentligen.. har bara tråkigt :)


peace!

Kapa foten?!

Min fot känns fortfarande. Skall det inte gå över snart? Det gör ju inte ont längre när jag går på den men när jag tar på foten är den jätteöm. Tänk om det är något annat än en vanlig infektion?! har det inte gått över när jag har ätit klart mina tabletter så får jag kolla upp det igen.


Åh men så trevligt!

Nu mina damer och herrar börjar jag flå lite hud på överarmarna, askul!
Men det höll längre nu än i somras då efter Kreta haha. Hata kalla sverige :/ Sånt är livet och man måste gå vidare, HAHAHA. Sörjer änna ;D

Skall träffa Lejla senare när hon slutat, vi skall ta en promenad med Nelly, spännande ;) Det kommer nog inte hända så mycket roligare idag..




peace!

Min vän, min "syrra"

Min lilla barndomspolare Mirella har vart här idag i några få timmar och spendera lite tid med mig :) Alltid lika trevligt att träffa dig ;) haha. Vi har la inte haft så mycket för oss men vi har kollat omkring lite på nätet och Milla blev trött på sin förra hotmail så ni som vill adda hennes nya får kika på facebook. Vi titta även lite på Paradise hotel haha alltså gud, de kan lika väl döda varandra så mycket som de verkar hata varann.




HAHAHA milla, alla hjärtans dag 14 februari 2007.
Vi satt oftast själva så det var jämt vi som fira tillsammans, fint kort jag gjorde på henne då ;) HAHAHA

Nu hade jag tänkt att sätta på "smala sussie". Alex snackar om den och Milla snackar om den. Jag tyckte absolut INTE om den när jag var mindre men kanske för att jag inte förstod filmen riktigt då, så skall se den nu.



peace!

Pälslös

HAHA förlåt Frugan men nu har jag rakat av mig pälsen vi börja spara på i Thailand ;D
Orka inte gå med taggiga ben hahaha




peace!

Idre fjäll!

Jag är så satans sugen på att åka skidor nu va! Och sitta i stugan med brasa och grejen, åh gud så jag längtar! Även roligt att Sofia skall med i år, blir extra trevligt i backen HAHA. Vi kommer ha så sjukt kul!
Det är närmare bestämt 46 dagar kvar tills vi åker, shit det kommer gå först.

Men FÖRST, julafton :)
Det är om bara 15 dagar hihihi
Det skall vi fira i Lilla Edet i år, kan bli riktigt trevligt, synd för mamma som får sitta själv men hon skall ju jobba till fem. Annars hade det vart jag som satt själv och det vill jag ju inte göra! Så vi skall fira julafton den 25 med tillsammans med bebben, natta och mamma.




peace!

HOR DATOR!

Jaaa verkligen vad det är!
Hatar den så jävla stort! Startar om sig när jag sitter här och sjunger glatt med till en av Akons låtar.
AKONS FEL! För varje gång jag lyssnar på en av låtarna så startar min dator om sig.. ÅH! Kommer slänga ut den jävla datorn en vacker dag från balkongen, har vart nära flera gånger.. främst med mobilen ;D

Huum, då är akon inget bra.. måste lyssna på något annat nu :D

Men underbart!

Har fått hem mitt visa kort nu efter många om och men! :D Jag var inte helt aggro på swedbank men hon märkte nog att jag var väldigt irriterad! xD
Hon sitter och säger emot mig att jo, mitt maestro skall funka utomlands. Men när jag sedan säger "Nej, för det funka varken på planet, eller i thailand, finland eller i tyskland så funkar det antaglien inte någon annanstans heller" så kunde hon göra ett undantag för att jag reser mycket. Skall det vara så jävla svårt?! Faan :D

Men men, nu har jag iallafall mitt kära kort! :) Fick även hem min telefon försäkring idag så nu känns det ju lugnt.


TUMMEN UPP (Y)


peace!

Morrn.

Här sitter man nyvaken och smaskar på choklad. Vilken underbar frukost må ja säga ;)
Jag vet inte riktigt ännu vad som händer idag men det kanske blir milla eller så blir det .. jag vet inte ;D Jag skall iallafall sätta upp 2 spikar på väggen HAHAHA. Bara för sittandets skull ;D



peace!

Hanging around tillsammans med gullet

Jaha men då sitter man här hos Jimmy tillsammans med min käraste Alexandra Jansson :)
Hon skulle passa på att skita nu eftersom att korven åker ner från tarmen nu? xD HAHAHA störd min vän!

Vi har hängt i stan idag, som vanligt OUR THING HAHAHA. Jag hitta lite jag ville ha och även alex som köpte självlysande trosor ;D Ahh men gud så häftigt ;)

Vi skall snart se på kvarterets skatan, så kul! Var så längesen jag såg det.

Alex trodde även att man hade sex fingrar på en hand? HAHAHA Börja i matte igen tack!!! :D



Jag gillar min alex för den hon är :)



peace!

En spännande dag med Andrea

Har hängt med Andrea idag, bjöd henne och Niklas på lite marabou choklad så snäll som jag är :)
Vi åkte in en snabbis till stan för att hålla Alex lilla sällskap.. man ställer ju upp ;) Hon ville ha fixat sin mobil men hon kunde visst fixa det själv på bara några sekunder på datorn ;)

Efter vi lämnat henne drog vi hem och fixa lite på facebook..

På nyår så hade vi tänkt.. Jag, alex och andrea att vi först skulle dra på gbgs fyrverkerier och sedan på lite god middag på "skojarbacken" Låter inte seriöst men det verkar vara ett himla mysigt place :)
Sedan bär det av hem till någon själ som skulle kunna tänka sig att ha fest ;D HAHA blir antaglien hos Andrea och Niklas :)

Andrea och jag såg även twilight idag igen.. den var nog bättre idag än sist, kanske för att jag fatta mer.
MEN han är fortfarande inte snygg som alla påstår. Han är charmig men inte snygg nånstans! :P

Neej, men om man skall ta och sova nu kanske? Klockan börjar bli mycket och det känns så fel att lägga sig sent nu för tiden. HAHA störd, jag är som en jävla kärring!! :D






peace!

Skönhetssömn

Vakna för en liten stund sedan och jag har fan sovit i 16 timmar!
Jag tror jag behövde detta.. inte sovit ut på jättelänge. Jag var så himla trött igår kväll att jag somna vid 7 och vakna till 7 imorse av att allt stod på; tv, dator lampor hahaha. Sjukt haha!

Vad som händer idag har jag ingen aning om, får se vad dagen gör det till ;)

Nu skall jag iallafall äta lite frukost så man blir stålkvinnan igen hahaha. störd..





peace!


Söndagstråk

Jag sitter här hemma och har väldigt tråkigt! Jag funderar på om man skall gå och lägga sig, men då kan man ju inte somna ikväll.. sen behöver jag inte tänka så mycket på det eftersom jag ändå inte skall jobba imorgon.

Men ändå!
Gör mig sällskap någon :( msn, mobil VAD SOM HELST! men ingen jävel har skrivit till mig på msn sedan jag logga in för 3 timmarsen.. lågt, mycket lågt lika lågt som andreas står upp HAHAHA (justine ;D)

Får väl försöka mig på en liten nedladdning så jag får mysa för mig själv framför en film eller något.


Vill så tillbaka till Thailand!



Nyöppnad restaurang i Ao nang


Phuket - Karon


Maya bay - "The beach"


Bangkok - MBK, köpcenter






peace!

julkänsla!


Kan man verkligen säga att det är på denna bild
Tagen av mig på JULIGA liseberg :)

så trött!

Så trött att jag till och med somna på bussen. Vakna precis när jag skulle av, fan så tajmat.
Inte så konstigt kanske eftersom jag gick upp 04.45 Usch.. Skall jobba nästa helg med och även lunch på onsdag antaglien. Det vill inte jag, för är verkligen inte bekväm där.. det ligger liksom o pyr ;) Mycket bättre i frukosten, LOOOOOVE IT! :D

Nu sitter jag här och snaskar på lite tidis när det snart är mat, BRAAAA tessan! Skitbra verkligen... mätt redan -.-

Jag skall iallafall inte göra något speciellt idag så den som vill göra något får gärna höra av sig :)



peace!

Magen full med pizza.

Ja, det kan man säga att den är. FYFAN! Så mätt jag är :)

För er som inte visste så fick jag infektion i foten pågrund av myggbetten! HAHA orsaken till min värk i foten vill säga :) Så nu äter jag antibiotika i 10 dagar så NEJ jag kan inte festa med er som gärna vill ha med coola mig överallt (H)

Igår var jag och alex på liseberg, jag vann en stjärnvinst på marabou choklad så fort vi kom in typ. typiskt mig. Vi sprang omkring där i ca 4 timmar sedan drog vi på bio och såg på "Bröllopsfotografen". Den var flummad men väldigt seg i slutet och jag lipa HAHAHA

IDAG DÅÅÅÅÅ.
Så har jag jobbat järnet för att sedan komma hem till min fäsmö och hennes gubbe.
Snälla som de var så åkte de med mig till Kållered för att hämta mitt bagage i ett dött hus. Några levande hundar fanns dock HAHA.

Skall bli spännande att slå in alla julklappar ;)

JAAAAJA nu suckar justine, nu skall vi se på film.. ovanligt?! ;D OUR THING!


PEACE OUT!

Godmorron!

Jag vakna av att mobilen ringe men orka inte svara eftersom att det var dolt, men sedan ringer det på hem telefonen och så springer jag upp "tänk om det är flygplatsen som ringer" tänkte jag i all hastighet. Men det var det :( Kommer aldrig få mitt bagage.
Det var iallafall jobbet som RINGDE och jag skall jobba på lördag 7-13 och söndag 6-14.30
Gött, lite tider iallfall ;)

Skall snart börja göra mig iordning, skall träffa Alex i stan. Vi skall först och främst till swedbank.. JAG SKALL HA ETT VISA NU! Försökt två gånger men de säger att jag går back på de och att mina maestro kort funkar i U länderna.. MEN BULLSHIT! funka varken på planet, tyskland, thailand eller i finland så fan ta dem. Nu skall jag ha ett visa, skiter fullständigt om jag går back på det, ingen summa man märker av iallafall!

Senare skall vi på Jul på liseberg och sen blir det lite bio :) MYSMYS :D



peace!

Shopping!

När jag väl kom hem från Thailand så hade jag varken en datormus eller något annat jag kunde pyzzla med så var jätte raslös! Så ringde och väckte Alex 11 på morronen och fråga om hon ville träffa mig. Eftersom att hon har saknat mig så otroligt så gick hon upp på en gång och var i stan en timma senare! DUKTIGT ALEX :D Du är min vän ;) HAHAHAHA

När jag åker in till stan så dör min mobil! Jaha, jag som även skulle möta Andrea och Sofia. Hade ingen aning vart vi skulle träffas för hann inte skriva något så jag drar in till Telenor och glor på laddare  och då kommer en söt snubbe fram och frågar om han kan hjälpa mig med något och då säger jag "jag behöver ladda min mobil! Den är död, och min laddare är i finland.. bagaget kommer om några dagar HAHA" Så vi börja tjöta på och snäll som han var gick han in och ladda min mobil utan extra kostnad haha ;D Sedan blev det att jag faktiskt köpte mig en ny mobil ^^ En Sony ericsson w995, som jag har velat ha så länge.. så vafan varför inte liksom haha.
Och vet ni vad, ni blir lurade ;)
Han tar fram en svart mobil och så säger han att den är låst för paketet har en röd prick på sig. och sedan säger hans arbetspolare att dem är låsta ifall paketet är plomberad (vilket mitt paket var) jag bah fan, får väl ta röd mobil då.. Men då sa han, vi kan testa med ditt comviq kost iallafall. Tro fan att de funka utmärkt :D Så de lurar människor med att de är låsta så de skall ha abonnemang ;) HAHAHA lite kul. Så en ny mobil fick jag och kunde även höra av mig till mina söta vänner ;)

Jag och Alex hade bara tänkt o träffas och kika på julklappar men shit va vi shoppa då, jag som nyss kommit från thailand liksom haha. Men jag köpte julklapp till helenas baby och så köpte jag en till nattapletan. Köpte mig själv en asmysig pyamas som även alex köpte. Gud så go den är! Fick även köpa mig en mascara eftersom jag inte har något smink alls här hemma.. sedan bick det bli lite underkläder och så med hahaha :D

Efter en hel dag shopping så drog vi till Axess akuten för att de gör så jävla ont i min fot. Den är svullen som faen och helt blå.. Det är myggbet. KUL! malaria tänkte jag ;) Men ja, hela foten var infekterad av myggbetten så nu skall jag gå på antibiotika i 10 dagar haha spännade.


peace!

Välkommen hem Tessan!

Nej men tack så mycket ;)

Vill verkligen åka tillbaka till varma Thailand! Fyfaen så kallt det är här, fastnar is på en ju ;)
Alltså seriöst, två veckor har gått fort samtidigt som de har känts som en hel evighet eftersom att vi har hunnit med så himla mycket.

Vi har vart lite med apor i Ao nang på stranden, gud så söta dem är! Man kan verkligen se sig själv i dem HAHAHA Ne, men alltså de beteér sig som en människa. Soppa av chipsbiten när den landa i sanden och dricker cola ur flaska haha asnice! Ute på Koh hong, nästan den vackraste ön vi var på.. fanns det varaner som rände omkring, men vi såg bara en som kom fram när alla skulle käka. Den var nästan två meter lång! Men häftigt att se faktiskt! I Koh Hong snorkla vi även bland alla otroligt vackra fiskar! Alla möjliga färger hade dem.. mm vackert :)

När vi åkte till phiphi så hade de "återställdt" hela staden sedan tsunamin.. sjukt va de små thai-isarna gör allting så himla fort! Men det var rena rama labyrinten där ^^ När vi väl var där åkte vi ännu en gång ut på en liten trip fast denna gången med speed boat istället för long tail boat. Då drog vi till Maya Bay där de spela in "the beach" lite häftigt. Man kände verkligen igen sig.. måste se filmen igen! Vi hann även stanna 2 minuter på Monkey beach, men längre vara det inte fördå plötsligt blir Annika biten av en apa i knät så vi fick fara till sjukhus HAHA då säger Jossan "ja, men det var de ju värt" HAHA.. Kul har man vart på phiphis sjukhus med.

I phuket, Karon som vi var i.. var la inget speciellt. Stranden var lite häftig. Det lät som ett instrument när man gick på den för det är så finkornig sand ;) Väl där så passa man även på att åka vattenscooter med Åke. HAHA fyyyfan så kul! Jag dog ju av garv kan jag ju säga. Ne, men det var verkligen häftigt :D Vi red även på elefant uppe på patong hill ^^ Helt otroligt hur de elefanterna är så duktiga! Tar upp oss på ett högt berg med deras klumpiga fötter och sedan ned för branta berget, då fick jag lite panik.. kändes verkligen som att jag skulle glida av! Åhh men de är så söta :D

I Bangkok borde vi på en executive svit på Prince Palce haha det var nice! sjugosjunde våningen.. aa häftigt! Synd bara att vi hann med en dag i Bangkok för det var så mycket vi inte hann med. Hann knappt att shoppa färdigt ju. Fanns ingenting där just vi var.. Men sedan han vi ju inte med att se allt som sagt. Vi var på ett stort köpcenter "MBK" som är 6-7 våningar stort.. vi såg 3.ans våning och lite av 5.an typ.. suck :D

Men men, vilket upplevelse och gud så kul man har haft. Vill åka tillbaka men då kan jag tänka mig andra ställen :) Även lite längre tid för två veckor i Thailand är nada.

När vi väl skall åka hem från Bangkok, så självklart är fucking Finnair försenat, ÅK ALDRIG MED FINNAIR! Ja så när vi kommer till Finland har ju vårat plan gått för längesen och det fanns inga andra försen dagen efter den 3/12 tidigt på morgonen. Så då blir man skickade till ett hotell i finland och övernattar där. HAHAja, men då har man vart där med! xD MEN! Bagage killarna på Finnair strejkar nu så vi får inte vårat bagage försen om några dagar eller något sådant. Innan vi skulle åka strejka ju hela Finnair.. sedan är de lugnt när vi är borta och när vi skall hämta strejkar bagage killarna. KUL! Alla julklappar och min smink väska!!!! Även mobil laddare.. åh de får känna sig hatade just nu :)


Förlåt Alex för att jag inte fanns för dig när du var så ledsen :( Picasso var speciell.
Förlåt till Sofia för att jag inte var med på din födelsedagsfest, men nästan år.. då jävlar ;)



peace!

RSS 2.0