Kontraktet är påskrivet!

Idag har vi vart i Varberg och skrivit på kontrakt så nu är det som så här att lägenheten är vår fr 1 Juli! så efter det någongång flyttar vi in!

Vi fick välja nya golv och tapater i alla rum idag och även nya skåpsluckor i köket. Lägenheten kommer bli så nice!! och jag vill flytta nu nu nuuuu!! :D

Efter en timmes tid där så drog vi hem till mormor som för första gången fick träffa lilla Wilma. Vi åt mormors goda köttgryta och sedan lite tårta för att fira typ haha. Efter några timmar där så drog vi oss hemåt.

Nu sitter jag här på mitt feta arsle och gör ingenting! Orkar verkligen inte, är mega trött.

Jag har iaf min cola <3

SOS en segelsällskapsresa

Jag tänkte nu lägga mig och kolla på film nu "SOS en segelsällskapsresa". Så jävla roligt. Får la ligga här i min ensamhet och garva för mig själv. Men då står ju allt rätt till för så är det jämt ;)






om gårdagen.

Jag är fruktansvärt bakis idag, darrar som ett asplöv typ.

Sofia kom hem till mig igår runt halv 3 tiden och vi knäckte första ölen redan vid halv 4, det var gött! Kall och go.
Helena och Primus kom även och hälsa på med lilla Wilmis :)

Senare runt 6 kom även Johanna och höll oss sällskap, ytterst trevligt måste jag säga! :D Vid 7 kom även Erica som var otroligt långsam ;) HAHA.

Vi drog till Karisma och festa loss, det var väldigt trångt, sjukt mkt folk där. Men det tog inte lång tid förens det sa PANG i mitt huvud och jag blev full som en kastrull. Kunde inte fästa blicken på någonting så vid halv 2 bestämde vi oss för att dra hem. Jag sa till Sofia hela tiden att jag kommer minnas allt för jag får aldrig minnesluckor. HAHA men jo visst. Hon har fått berätta lite saker för mig, lite roligt att höra sådana saker dagen efter! :D

Jag och Sofia drog ner till Nuri på raffes förut för lite pizza, det var inte mkt som gick ner, snarare törstig på cola haha.

Nu väntar jag bara på att hon skall komma hem och föra över lite bilder ;) Dem kommer upp på facebook även någon enstaka här kanske ;)



Raaaaaap

ehh... jag sitter här med elliz vi skall softa med lite fanta idag ;)

idag var det en helvetesdag på jobbet. MATILDAAA! du skall få så jävla mkt smisk!!!!

Jag vill även informera er om att jag förflyttar mig från Gbg till Varberg torsdagen 1 juli 2010 ;) Det skall bli nicebajs och alla är så välkomna till mig höhöhöhö.
Ni kan vara lugna, jag skall köpa mig ett pendelkort så jag kan komma till er precis när ni vill, sedan jobbar jag ju fortfarande i gbg så att.. jag försvinner inte helt från era liv ;) SYND VA?!
mohahahaha.

Raaao, grr





va roligt detta va..

Då sitter man här i Jimmys lägenhet och umgås med min kära vän Alexandra <333 ;D Måste bara säga att hon är den vackraste människan på denna gjord, spec nu ;)
Det är ett väldigt konstigt väder idag. Sol, hagel, regn, sol, hagel och regn. Hel konstigt :D
Nee, jag hade inget o berätta haha ..

TT talar ut HAHAHA

Jesus va trött jag är.
Imorgon börjar jag 9 så det blir till att gå upp tidigt, känner mig så duktig ;P

Idag gick dagen jättefort, jobbet sprang iväg och efteråt gick jag på bikinijakt med Matilda, som vill vara snygg i Frankrike så hon kan ragga på lite snygga fransmän ;) Det hade ju inte vart fel? huuum

När jag kom hem så har jag vart lite med Andrea och vi ströva omkring och tjöta lite bara och nu sitter jag här på mitt feta arsle och lyssnar på beach boys ;D

Det gillar vi Diana, ellerhur? ;)
Vi glädjer hela jobbet med den låten HAHAHA!


Nog tjötat kände jag.. men jag orkar faktiskt haha.

Body Builder eller inte?!

Asså, fittifan va kallt det är här i mitt rum. Kan lika väl sitta där ute i kylan för det är detsamma typ.

Nu kom jag just på att jag måste titta mig i spegeln ifall jag är en "bodybuilder" så att Matilda kan bli glad ;)
Jag springer iväg och kikar det nu då!! :D


En minut senare...

HAHAHAHA Matilda jag har faktiskt jättelite så på ena sidan bara. Så vi kan dela det där ;)
Jag tror att jag spände rätt?



Dagens låt:
Martin - Fiskar som viskar

Mysmys

Jag sitter hos systeryster och myser med den lille söte :) gud så go hon är och jag kan tala om att hon är precis som mig. Nyser hela tiden haha. Det är inte bara 2 st vi snackar om utan runt 20. Haha sedan så har hon fått lite alex gener genom att skela ibland för att det är kul Hahahaha. Mongon ;) men älskar er ändå <3. Jag skall jobba hela vecka inklusiv imorgon. Så jag får inte en dag ledigt försen till helgen. Då Jävlar skall jag göra ngt kul :)

Gör mig lycklig med barbados haha.

Idag känner jag mig total dissad :O Bajungar..

Dad fan skall man göra idag då? Bara för att jag skall jobba imorgon så är det ingen som vill göra något. Men det är ju imorgon jag skall jobba inte idag! Åh..

Får sitta här och lyssna på min underbara barbados <3 :)

Inget intressant.

Här sitter man hemma på en fredagskväll och är slö som faaen. Jag skall jobba helgen så det blir till att ta det lugnt. Jag skall snart lägga mig och då kommer jag garanterat somna, är jättetrött! Fast jag sov iof 3 timmar förut men är ändå trött..

Jag vill bara se Anna Anka söker Assistent sedan klockan 9 haha diggar henne. Innan hata jag henne så mkt va men nu börjar jag gilla henne, hemskt :D Vill med bli en hollywood fru, får skaffa mig en rik man i USA och bara leva livet haha. Fast tror det skulle bli rött långtråkigt i längden.. så vi håller oss som medelklass i sverige haha.

Igår så drog jag, Jessica, Emelie, Clingo och Oliver iväg till Frölunda för att spela biljard. Det var inte kul! Eller jo så sätt men inte själva biljard. Jag är värdelös på det och så skojar jag inte. Jag vet, brukar vara grym på allt men någongång måste man vara lite sämre på ngt.

Det blev att vi la oss rätt sent och jag som skulle upp och jobba, inte kul :/. Fick mina 3 timmars sömn ungefär...



Haha förut fick kanal3 aska i rutan ;D Då tänker ni vafaaaan menar hon med det. Men jo det var som så här att det hacka hela tiden och det blev strömabrott..

Vulkanhelvetet på island säkert ;) mohahaha.

hihii

Jag sitter här hemma hos Alex och skall snart åka hem, i mörkret.. heelt ensam :/ Kommer bli överfallen i läskiga högsbo höhöhö.
Ne, fan lugnare här än i Tuve!
Nu skall alex föra över bilder på usb!

jag är tjock

Min mamma tyckte jag skulle bli fetare och gav mig nyss kladdkaka med grädde. Den var god men jag gör bättre ;) haha. Okej, dem brukar väl inte bli så bra men brukar smaka bättre :P

Jag tänkte se på Håkans Bar nu och sedan blir det svenska hollywoodfruar! Vill somna tidigt ikväll har en arbetsvecka som väntar.

Så jag byter om nu och kryper ner i min säng, händer ju ändå inget speciellt på datorn.

Njaa..

Godmorgon! Jag känner mig som döden själv.

Skall strax hoppa in i duschen och sedan träffa Alex och Jimmy i stan. De skall äta glass hihi.
Jag hade inget intressant att berätta kände jag så det får sluta så här ;D


Wilma

Igår på förmiddagen åkte jag och Jossan till Östra Sjukhuset för att hälsa på Helena, Primus och den lille tösen! :D
Hon är så söt och mellan stor typ. Hon vägde 3875 och 51 cm stor. Hon var rätt tung när man bar henne så länge haha lilltjockis. Kan knappt vänta till jag får träffa lilla Wilma igen. Antaglien på onsdag med mamma som ännu inte fått se henne eftersom hon är i Varberg.

Lilla Wilma <3

 

Hihih hon ser så nöjd ut :D

 

 

 

Annonser från BloggPartner

Härligt krök i kållered igår.

Klockan är tre och Elliz sover som en stock fortfarande! :D Vi var uppe vid 12 och käka frukost men la oss sedan igen. Himla trötta efter gådagens krök i Kållered.

Det var en rätt trevlig kväll om man säger så och man blev inte alls för packad så allt är solklart idag ;D Väldigt sköönt sedan för vissa andra som kanske en viss Jessica, hon mår nog inget vidare? haha

Man fick träffat massa nya människor och jag fick fina smeknamn som jag INTE är stolt över haha. Men jag kan ju säga som så här att det var inte jag som börja tjöta om touch down! Utan alla tjata på mig att jag skulle fråga alla killar om dem visste var det var. Iallafall Emelie..varje gång, sedan var det jag som fick namnet "TT"!
(Touch down Tjejen)
SUCK emelie :D ja, jag skyller på dig faktiskt haha.
Tackar Nicole för en trevlig lokalfest. Grattis igen i efterskott :)

Mitt namn är även KappAhl av en viss anledning? Elliz är Statoil ;D


Idag får man se vad som händer. Skulle kanske vara med Anja lite senare .. får se helt enkelt :D
Måste ju städa lite, mamma kommer om ca 2 timmar och det är ett berg med disk som väntar.


Jag har en vagel i ögat.



lite mer skit..

Nu sitter jag här med en otroligt tät näsa! Åh gud behöver mina allergitabletter här och nu eller varför inte en nässpray ;D Äntligen efter en heldag kan jag nysa ut! Jag har visst hört att om man håller inne sina nysar för ofta så kan man få skador i hjärnan. Då kan jag ha fått svar på hurdan jag är ;)

JAJAJAJA skit snack här nu va. Jag kom hem för en stundsedan och börjar bli lite sömning. Men somna kan jag inte göra nu för väntar på min fru som skall komma hit och sova. Hon kommer alltid hit så sent. (jag tjata på henne (A)) Är ju ensam och grejer :/ Imorgon skall vi ju hälsa på skitungen på Östra sjukhuset :)

Idag efter jobet drog jag och Johanna med Matilda hem för en stund.. drack lite folköl och hade tervligt. Sedan drog vi till stan och mötte de andra för vi skulle på Make up stores sminkkurs! :) Jag kan ju säga som så här att det var faktiskt inte så roligt. Var inte riktigt som jag förväntat mig. Det fanns bara en som visa oss hur vi skulle sminka. Och sedan 9 pers som springer omkring och bara sminkar sig själv och alla vill ha hjälp m.m. Ne, för liten personal till alla oss och sedan så prata vi knappt med varandra. Alla var i sina världar, upptagna på att spackla sig själv. Jag rekommenderar inte Make up store. Det var revligt Diana att du kom med idén och så men bättre ställe kan vi hitta nästa gång ;) Sedan var alla skit trökiga och drog hem efter .. roligt. Gå hem och sminka av sig typ. Men johanna tog en bärs med mig på Pullman's iaf :)


Nu väntar jag bara på min fruuuuuuga! :D

STORA NYHETER!

Jag har två stora nyheter att berätta!

1. Min syster sket ut en unge idag runt 4 tiden vilket betyder att jag är MOSTER! Okeej, jag har vart faster sedan länge men äntligen är jag moster också. Min syster trodde det skulle bli en pojk och min syrras kille trodde på en flicka. Jag trodde med det skulle bli en tjej. Vi diskutera namn häromdagen och jag o Primus kom fram till att Wilma var gulligt! Helena tyckte inte om det till att börja med men nu sket hon ut en tjej som heter WILMA!

Välkommen till världen söta gullplutt!

Jag och Jossan skall åka till sjukhuset imorgon och hälsa på dem :) Måste se den lilla knodden och min fru tjatar som fan så hon får haka på ;)


2. Jag och Mamma har sedan en månad tillbaks vilja flytta till den übergulliga sommarstaden Varberg! Vi ville redan 2001 flytta dit men tyckte att jag kunde gå ur skolan först och nu har jag gjort det. Vi stod fortfarande först i kön och detta var andra lägenheten vi skulle få titta på. Mamma åkte ner idag och vi tar den.

Jag flyttar alltså till Varberg 1/7-10. om ca tre månader. Så dags att börja rensa skit!




vilken dag! :D

Oj gud va trött jag är. Jag är helt röd runt om ögonen och jag kan inte fokusera på något.

Jag har hunnit med mycket idag om man säger så. Vi var ju ute igår för att fira en viss Nicole som fyllde 20 igår men som sedan inte följde med ut!! Svikare ;) Vi hade roligt iallafall och Jossan blev sketpackad igen, riktigt roligt ;)

Jag, Jess och Tildur sov hos Jossan inatt eller inatt kan man ju inte riktigt säga eftersom vi kom hem runt halv 6 och hamna i säng kvart i 6 på morgonen. Gott man är full på morronen skall dra upp tre timmar senare för att jobba. Det gick väldigt bra måste jag säga. Mådde finfiiint ..ibland :D

När jag sluta runt halv 4 så mötte jag Alex på banken för hon skulle fixa något med sin lön och jag ville skaffa pensionspar. Så nu har jag det med och det dras 200:- varje månad nu till år 2055 då jag går i pension och kan ta ut mina kära pengar. Kommer höja senare när man får bättre lön :)

När vi var klara på bankbesöket så gick vi till Synoptik för att Alex var tvungen att titta synen. Jag satte mig utanför och vänta så snällt och rev även upp skorpan vid näsan och börja blöda.. buuuuuhuuuuuuu! Sen kom en snubbe och ville titta min syn med. Och jag ser då fan inte bra på höger sida! Vänster är dunderbra men jag har ju fått en kastanj på ögat för några årsen därför jag nu har en brytning där.

Vi avsluta vår dag med fika på Café Brulee eller fan det heter och sedan en glass på Lejonet & Björnen ;) GOTT!

 

 

 

Annonser från BloggPartner

IFK-DIF

Finns bara några få ord att säga.
FYFAAAAN SÅ VÄRDELÖS MATCH! HA! OCH DOMMAREN SKALL VI INTE ENS TALA OM!

Vi förlora ju inte iallafall...

Men Annars var det trevligt med en jättefull och halvsovande Vickan ;)

Innan matchen satt jag och Sandra på Chez och tog några öl tillsammans med Erica, Phoebe och Vickan. Det var himla trevligt.. längesen om man saaaj :D! Får göras om!



Nee men hoppas det går bättre mot AIK annars vettefan vad jag gör. Ligger inte bra till och vi kommer säkert komma sist och typ ett lag som Åtvidaberg eller ngn sådan skit kommer säkert vinna -.-

Jajaa... Nu måste jag sova

Råttan eller Alex?

Ser ni den söta likheten? :D



HAHAH fyfan så ful råtta!

Lång dag med Alexandra

Jag kan ju säga att jag fick ju inte sova till 12 idag iaf. Alex den jäveln ringde och väckte mig redan halv 11! Tror ni jag somna om sen eller? neej, så 11 drog jag mig upp och möte Alex halv 12 i stan. Rätt gött att vara ute i gpd tid för att slösa pengar ;)

Vi har väl inte gjort så mkt mer än att köpa massor och sedan hälsa på Elliz lite godisaffären, whopper på bk och 2 bärs på gamle port med Tobias xD GOTT! :)

Alex är en generös en kan jag tala om. Varje gång vi är i stan vill hon köpa ngt till Jimmy.. Denna gången blev det ett överkast. Så Jimmy om du läser detta så vet du vad som väntar dig ;) En present ;) Och sedan får du börja komma ikapp detta havet! :D

Nu har jag vräkt i mig 2 Toast (Min middag) men har även en påse med GIFFLAR som väntar på mig. Fyfan så gott... inte torra och äckliga utan mjuka och färska. Finns det ngt bättre?!


Detta köpte jag idag!


Blazer från KapphAl 499:- Snygg!


Ögonbindel från Åhlens 40:- Himla skönt


Skor från H&M 299:- men dessa var det 50% på så 149:-
Fina på sommaren när man är brun. Klacken är inte sådär jättehög men vafan.. söta och billiga.



Godnatt!

Huum.. jag skall nog lägga mig nu innan jag dunkar mitt lilla trötta huvud på det hårda tangentbordet.

Man skall ju upp tidigt imorron för att träffa Alex. Eller aa.. tidigt och tidigt. Tolv hade jag tänkt att gå upp ;) Då har jag fått min skönhetssömn på 12 timmar och kan sedan posa finfint inför kameran imorron ;)


Alltså en sak bara.. jag ser på "Den galna professorn 2". Det är helt sjukt va duktig Eddie Murphy är som spelar alla de rollerna så bra och det är helt sjukt va ont i magen jag får av att bara titta på dem tjöcka människorna som vräker i sig så mkt mat...

GODNATT ;D

Glädje!

hallåså!!
Va min näsa har irriterat mig hela dagen, vart nära på att nysa hela tiden. Det orkar vi inte med serrröö..

Jag är nu hemma! Var ju 3 dagarsen sen senast så tyckte änna att jag kunde dra mig hemåt. Men min sytser needs mig också likssoooom. Hon skall ju snart skita ut ungen. Kan komma vilken sekund som helst! Hoppas på en liten tjej.. en liten Wilma :) hihi. URGULLIGT!

Jag vill bara få ett samtal hem mitt i natten och få reda på att det kommit ut en frisk skrutt :D

Imorgon skall jag träffa Alexandra, vi tänkte gå i slottskogen och ta massa foton med hennes nya system kamera. En Canon 500D! asnice.. Om inte helena fått en unge vill säga. Isåfall blir det Östra Sjukhuset som gäller!

HAHA jag är så jävla exalterad! :D Som en liten unge i en godis affär typ!


MEN HALLÅ!!!! Wipeout är ju nu och här sitter jag och jiddrar!!

CHAAAO

Film och slempropp haha

Jag sitter hos min syster och skulle egentligen gå ut idag med flickorna på Contiki/Kontiki? Men jag känner mig inte så bra så stannar här hos min syster inatt igen.

Vi gick nyss en promenad till "Filmtajm" och hyrde 2 filmer.
De filmer vi hyrde var: Flickan och Trubbel i paradiset :)

Vi slog oss till ro och Helena behövde pissa och vet ni vad?! Slemproppen åkte ur. Det såg ut som en väldigt vit skalad räka med lite fjun. Såg det ut som iallafall

HAHA Ja, jag titta på hennes kiss.

Nu har det alltså satts igång och hon kan börja få värkar när som helst.. inatt, imorron, om några dagar. Man vet aldrig ;)

Nu blire film!!

Ha det så trevligt ikväll tjejor och sakna mig inte alltför mkt! <3

RSS 2.0